MODA DOBILA NOVO IME DEVA: Vensan Kasel i Monika Beluči imaju čudo od ćerke (VIDEO)

Novosti online

12. 08. 2020. u 12:20

PAPARACO fotografi uhvatili su Devu Kasel tokom jednog snimanja za poznati italijanski brend i malo ko je ostao imun na taj prizor.

МОДА ДОБИЛА НОВО ИМЕ ДЕВА: Венсан Касел и Моника Белучи имају чудо од ћерке  (ВИДЕО)

Foto EPA

Paparaco fotografi uhvatili su Devu Kasel tokom jednog snimanja za poznati italijanski brend i malo ko je ostao imun na taj prizor. Prema pisanju stranih medija, ova mlada devojka savršen je "miks" poznatih roditelja - Monike Beluči i Vensana Kasela, a u modnom svetu već je i te kako poznata, iako joj je svega 15 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keeping it real <p style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keeping it real

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi) on Feb 12, 2020 at 8:12am PST

Monika i Vensan inače imaju još jednu ćerku, Leoni. Međutim, njihova ljubav o kojoj se i danas priča nije potrajala. Par se razveo u avgustu 2013. godine. Vensan se oženio ponovo 2018, a Tina Kunaki rodila mu je još jednu ćerku. Par ju je nazvao Amazoni. 

Monika se nije i treći put udavala. Pre Vensana, bila je u braku sa Klaudio Karlosom, koji je okončan 1994. godine.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)