NIŠTA NIJE KAKO IZGLEDA: Milica Pavlović o scenariju za ulogu ubijene Jelene

Novosti online

03. 08. 2020. u 13:48

POPULARNA Milica Pavlović dobila je ulogu Jelene Marjanović, u seriji "Pevačica" koja počinje da se snima za nekoliko dana.

НИШТА НИЈЕ КАКО ИЗГЛЕДА: Милица Павловић о сценарију за улогу убијене Јелене

Foto Instagram printscreen/milicapavlovic

Mlada pevačica kaže da je informacija tačna, te da je u dahu pročitala scenario i da je vrlo nestrpljiva.

- Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbuđena zbog toga što sam postala deo ekipe serije "Pevačica". Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže poverenje i dodeli mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to poverenje i opravdam - kaže nam Milica.

- Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je neverovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima, i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - poručuje Pavlovićeva za Telegraf.rs.

- Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte - rekao je ovim povodom Predrag Gaga Antonijević.

Podsetimo, Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine.

Njen ubica još uvek nije pronađen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)