PEVAČ LJUBA PERUĆICA OBJAVIO FOTOGRAFIJU IZ BOLNIČKOG KREVETA: "Imam upalu oba plućna krila"

Novosti online

27. 06. 2020. u 18:54

Pevač Ljuba Perućica na svom Instagramu je objavio fotografiju iz bolnice, pa rekao da ima upalu oba plućna krila i da čeka rezultate testa na virus korona.

ПЕВАЧ ЉУБА ПЕРУЋИЦА ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ ИЗ БОЛНИЧКОГ КРЕВЕТА: Имам упалу оба плућна крила

Foto: Novosti arhiva

Kako smo nezvanično saznali Ljuba ima koronu i leži na KBC Bežanijska kosa".


"Dragi moji, ovo će biti moja jedina izjava za sada i molim vas nemojte me uznemiravati. Nisam jedini koji se leči ovde, bolnica je puna, zvono telefona i te kako nervira prvo ljude oko mene, a, naravno, i mene. Imam upalu oba plućna krila, test na kovid nisam još uvek dobio, ali naravno da se sumnja na ovu bolest. Generalno sam dobro, nisam na aparatu, Bogu hvala, primam sve što treba od lekova i za par dana ću biti kod svoje kuće. Zamolio bih sve koji su bili u bliskom kontaktu sa mnom u poslednje vreme da obrate pažnju i da se provere ako imaju neke teskobe. Čuvajte se i hvala na razumevanju!", napisao je Ljuba.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)