DEPORTACIJA I TRAJNA ZABRANA ULASKA U AUSTRALIJU: Poznato šta sve čeka Romanu Panić po izlasku iz zatvora

V. N.

25. 06. 2020. u 19:40

PEVAČICA Romana Panić (45) i njen dečko, agent za prodaju nekretnina Filip Mrkajić (40), uhapšeni su u Australiji, zbog upotrebe sofisticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice. Mrkajić je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Panićeva za 16. Pevačica je osuđena na 12 meseci zatvora, a biće puštena uslovno posle tri meseca, dok je Mrkajiću određeno da bude 14 meseci iza rešetaka.

ДЕПОРТАЦИЈА И ТРАЈНА ЗАБРАНА УЛАСКА У АУСТРАЛИЈУ: Познато шта све чека Роману Панић по изласку из затвора

Foto: ATA Images

Po isteku kazne sledi im deportacija u Evropu i zabrana ulaska u Australiju. Slučaj je poprimio takve razmere da o ovome čak piše čuveni britanski “Dejli mejl”.

Izvor iz Australije navodi da će Romana, kada izađe iz zatvora, morati jednom nedeljno da se javlja policiji u narednih devet meseci.

- Ne sme nigde da putuje niti da izađe van Kvinslenda - dodaje on.

- Kada istekne kazna, policija će je deportovati u Srbiju i biće joj trajno zabranjen ulazak u Australiju. Samim tim, posle će imati problema i bilo gde drugde da putuje. Na SAD i Kanadu može da zaboravi.

Izvor za “Alo” ističe i da će pevačica, zbog vraćanja duga koji je nezakonito prisvojila, morati da radi dok je u Australiji.

- To se zove “komjuniti servis”, što znači da će biti prinuđena da radi za državu. Kao dobrotvorni rad - da čisti javne površine, farba klupe u parku, briše grafite... Tu dnevnica nije velika, i teško da će za devet meseci uspeti da vrati dug.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)