Anastasija ludovala s teniserima: Čestitala Ceci rođendan, pa otiša u noćni provod

M. Ć.

15. 06. 2020. u 19:58

Nadahnutim rečima Anastasija Ražnatović je u nedelju na insta-storiju čestitala majci Svetlani 47. rođendan, a onda se spremila i izašla u provod sa teniserima. Ekipa se do sitnih sati sjajno zabavljala

Анастасија лудовала с тенисерима: Честитала Цеци рођендан, па отиша у ноћни провод

Foto Instagram printscreen/raznatovicanastasija

NADAHNUTIM rečima Anastasija Ražnatović je u nedelju na insta-storiju čestitala majci Svetlani 47. rođendan, a onda se spremila i izašla u noćni provod sa teniserima koji su učestvovali na beogradskom turniru u sklopu "Adrija tura".

Nije neobično što se Cecina ćerka našla u tom društvu. Njen dečko Đorđe Kulić blizak je sa našoim teniserom Filipom Krajinovićem, a u klubu su bili i Novak i Jelena Đoković, Saša Zverev, Goran Ivanišević, Nenad Zimonjić, Dušan Lajović, glumica Anđela Jovanović...

Ekipa se do sitnih sati sjajno zabavljala, a Anastasija je neke zanimljive snimke okačila na insta-stori. Između ostalog, vidi se kako se ispred nje Đorđe grli sa Krajinovićem, koji je bez majice.

Cecina ćerka se toliko opustila da je čak i zapevala, što inače ne čini osim na privatnim proslavama. Na repertoaru su bili hitovi njene majke i Ane Bekute.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest