Oglas
· · Komentari: 0

"PRALA JE SUDOVE ZA ŠANKOM": Kako je Marko Janketić upoznao suprugu?

Glumac Marko Janketić i njegova supruga imaju filmsku ljubavnu priču

1713785516_Foto-Ataimages.rs-Marko-Janketic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Sin legendarnog glumca Miše janketića, Marko, bio je gost u emisije "Balkanskom ulicom". Govorio je o svom detinjstvu, karijeri i svojoj voljenoj supruzi i danu kada je sreo: 

- Svašta sma radio. Sećam se, bila je nestašica jaja, to je, recimo, 1988. godina, ako sam imao pet godina. Bili smo u Tomaševu, tamo u Crnoj Gori na imanju, mama i tata su nabavili dva kartona jaja i stavili u taj donji deo kuće, ja sam ušao i polomio sam svako jaje i napravio baru. I kad su me uhvatiliu i pitali: "Zašto si to uradio?", rekao sam: "Tražio sam pile u jajetu". Eto, tako - kaže Janketić, a autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić ga na to pita:

- Da li su shvatili da imaju vunderkinda? - na šta Marko sa osmehom odgovara:

- Ne, oni su shvatili da imaju kretena. Nije to ličilo tad na vunderkinda nikako. To je tanka linija između kretena i genijalca. Ili između ludaka i genijalca, to tako kažu.

- Tako je, tako je, to neka moja žena sada čuje. Voli mene moja žena nije to, a kritikuje me, ne što se tiče posla, ali dobro, to je potpuno prirodno i normalno. Dajemo zamerke, dajemo i pohvale, dajemo i ljubav. To je normalno sve, to je suživot.

Marko se seća trenutka kada je ugledao suprugu kao da je to bilo juče: 

- Kako da ne, prala je sudove za šankom Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Došla je na premijeru moje predstave "Zagreb-Beograd via Sarajevo", koju je režirao Gorčin Stojanović i onda, njena drugarica Teodora, koja je između ostalog i tvoja koleginica, došla je tamo, gledala tu premijeru i onda, ja sam već bio, kako se to kaže, posle premijere, pod gasom, bilo je tu neko moje društvo i onda sam ugledao Mariju kako pere sudove i rekao, "e, ovo je žena za kuće", šalim se - kaže sa osmehom glumac i nastavlja:

- Pogledali smo se tako i onda mi je čestitala premijeru i tako, uspostavili smo neku komunikaciju i na kraju smo otišli kod jednog kolege Joakima Tasića na žurku i tako počeli da se upoznajemo i da se viđamo i... Prvo sam primetio oči. Moja Lenka, moja mlađa, ona ima oči na majku, kad se rodila ja sam rekao, vidi, sreća nema ove moje lukave, lisičje oči ima ove tvoje pitome duboke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas