AL PAĆINO ĆE POSTATI OTAC PO ČETVRTI PUT: Glumac će u 83. godini dobiti dete

Tanjug

31. 05. 2023. u 14:35

AMERIČKI glumac Al Paćino postaće u 83. godini četvrti put otac, potvrdili su njegovi predstavnici.

АЛ ПАЋИНО ЋЕ ПОСТАТИ ОТАЦ ПО ЧЕТВРТИ ПУТ: Глумац ће у 83. години добити дете

EPA

Paćinova 29-godišnja devojka Nur Alfala je u osmom mesecu trudnoće, piše šoubiznis veb-sajt TMZ.

Oskarom nagrađena zvezda filmova Kum, Lice s ožiljkom, Serpiko i Miris žene, prvi put je povezan sa Alfalom prošle godine. Prema izveštajima američkih medija, Paćino i Alfala su zajedno od pandemije kovida 19.

Alfala radi u filmskoj industriji i producirala je filmove kao što su Bili Najt, Mala smrt i Brosa Nostra. Navodno potiče iz bogate kuvajtsko-američke porodice, a ranije se zabavljala sa Mikom Džegerom (79) i Nikolasom Bergrenom, milijarderom u šezdesetim godinama.

- Ona uglavnom izlazi sa veoma bogatim starijim muškarcima... Sa Alom je već neko vreme i oni se odlično slažu - rekao je izvor za američku stranicu Pejdž Siks, i dodao:

- Čini se da razlika u godinama ne predstavlja problem, iako je stariji od njenog oca. Ona voli da se kreće među bogatim džet-setom i dolazi iz bogate porodice.

Paćino već ima troje dece - odraslu ćerku sa Janom Tarant i 22-godišnje blizance sa glumicom Beverli D'Anđelo.

Vest da će Paćino postati otac u osamdesetim godinama usledila je pošto je njegov prijatelj i kolega iz filma Kum II, 79-godišnji Robert de Niro, nedavno objavio da je sedmi put postao otac.

- To je uvek dobro i misteriozno i ne znaš šta će se dođavola desiti - izjavio je De Niro na premijeri filma u Los Anđelesu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri