BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA: Evo gde danas živi i čime se bavi Marina Perazić

Novosti onlajn

27. 05. 2023. u 20:10

PEVAČICA koja je devedesetih godina važila za s*ks simbol i jednu od najpoželjnijih žena bivše Jugoslavije je Marina Perazić.

БИЛА ЈЕ САН СВАКОГ МУШКАРЦА: Ево где данас живи и чиме се бави Марина Перазић

Foto: Darko Dozet

U pop muzici donela je novi ritam i kasnije postala poznata po sopstvenom stilu koji je dobio naziv "elektro-pop".

Karijeru je započela u grupi "Deniz i Deniz", a njihova prva pesma "Program tvog kompjutera" svetlost dana je ugledala 1984. godine a sluša se i dan danas.

Samo godinu dana kasnije grupa je doživela vrtoglavi uspeh te su osvojili mnoštvo nagrada, a Marinu je javnost obožavala zbog boje glasa ali izuzetno senzualnih scenskih nastupa. Atraktivna plavuša, zavodila je svakim pogledom i pokretom, a cela bivša Jugoslavija je uzdisala sa njom. Poznata je po senzualnim uzdasima u toku pevanja i performansima koji su u to vreme bili izvan svog vremena. Marina je sa grupom ostvarila hitove poput "Ja sam lažljiva" i "Soba 23" ali ih i ostavila iza sebe kada je napustila sastav i prepustila se solo karijeri, a tada je nastao čuveni hit "Kolačići" po kojoj je mnogi pamte.

Na vrhuncu karijere, nestala je bez traga i glasa.

Na poziv kolege Ivana Fece-a Firčija sa kojim se zabavljala, otišla je u Njujork i radila razne poslove kako bi se finansijski stabilizovala. Nešto kasnije rodila je dve ćerke a sa Firčijem se ubrzo rastala.

Kada se vratila u našu zemlju, snimila je nekoliko pesama, poput "S*ks bez dodira", koja je ujedno bila i jedna od poslednjih koje je snimila.

2009. godine bila je učesnik rijaliti formata Farma, gde se sa bivšim mužem ponovo srela, a njihove svađe su se godinama prepričavale.

Nakon Farme, Marina se povukla potpuno iz medijskog sveta i posvetila Zumbi, a nešto kasnije ju je usavršila i postala instruktor.

Danas živi u Novom Sadu, daleko javnosti.

BONUS VIDEO:
NARODNA MUZIKA JE MOJ IZBOR Ivana Dimkovski u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući