DEJAN MILIĆEVIĆ OTVORENO O BORBI SA VIŠKOM KILOGRAMA: Unutrašnji nemir i nezadovoljstvo sam rešavao hranom

Novosti online

25. 05. 2023. u 22:55

FOTOGRAF i reditelj Dejan Milićević otvoreno je govorio o borbi sa viškom kilograma i operaciji koju je uradio pre nekoliko godina.

ДЕЈАН МИЛИЋЕВИЋ ОТВОРЕНО О БОРБИ СА ВИШКОМ КИЛОГРАМА: Унутрашњи немир и незадовољство сам решавао храном

Foto: Printscreen

Na samom početku razgovora istakao je da su se u poslednje vreme promenile okolnosti u svetu, ali i kod nas, pa je postalo moderno i normalno da na pistama gledamo manekenke sa viškom kilograma.

-Višak kilograma prvenstveno treba gledati sa zdravstvene strane, sa estetske strane to može nekome i da se dopadne, pogotovo sada u ovo doba kada imamo nove normalnosti i kada se sve izopačilo i poremetilo. Sada i na bilbordima imamo debele manekenke. Ima ona pevačica za koju govore da je kraljica, ona žena ima sigurno 170. kilograma. Muči se u onom salu i verovatno joj je noću jako teško. Ona možda zasija kada negde peva, ali samo ja znam kakve muke ona ima, takve sam i ja muke imao – počeo je on.

Foto: Instagram

Dejan otkriva da je na sve moguće načine pokušao da se oslobodi viška kilograma, ali priznaje da je to bilo samo uzaludno trošenje novca.

-Bilo koje moje unutrašnje nezadovoljstvo, nemir ili borba, to mi se odražavalo na hranu. Izlaz i otpuštanje te energije moralo je da se desi kroz frižider i to je normalno. Nivo stresa koji ja imam u životu normalan je da mi se to desi – kaže on i dodaje:

-Pokušao sam na milion načina to da rešim, ali nisam uspeo. Potrošena je tona para na razne psiho-terapeute, ljude koji se bave zdravom ishranom, nutricioniste, teretane i ništa se nije dogodilo. Onda smo odlučili zajedno sa profesorom da mi se prosto ukine mogućnost da količinski mnogo mogu da pojedem.

(Grand / TV Grand - emisija "Bez filtera sa Sarom - Miom")

BONUS VIDEO:

MUZIČKI TRENDOVI SU NEKAD BILI MNOGO KVALITETNIJI | Sa zvezdama na ti | Br. 11 | Kaja Ostojić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)