OVO JE BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA: Ostao da živi u rodnom Kruševcu - Braća će uskoro prvi put deliti zajednički kadar (FOTO)

Novosti onlajn

01. 04. 2023. u 08:42

VOJIN Ćetković najpoznatiji je domaći glumac, dok njegov mlađi brat Bojan živi u njihovom rodnom gradu Kruševcu i radi u pozorištu kao organizator, a u novom filmu koji će se snimati ovog leta, braća će prvi put deliti kadar.

ОВО ЈЕ БРАТ ВОЈИНА ЋЕТКОВИЋА: Остао да живи у родном Крушевцу - Браћа ће ускоро први пут делити заједнички кадар (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

- Ne snimamo nas dvojica svoj film, već samo u jednom glumimo zajedno. Ne smem zbog ugovora ništa više da govorim o tom projektu. Svakako prvi put snimamo nešto zajedno. Bojan već godinama radi u Kruševačkom pozorištu - kratko je rekao Ćetković.

Vojin je kao dete trenirao rukomet i završio gimnaziju, a glavni krivac za to što se danas bavi glumom je njegov i Bojanov brat od strica, pokojni reditelj Milovan Ćetković.

- Nikad ne bih bio glumac da nije bilo mog brata, koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedeni u pozorištu "Teatar Za". Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije - izjavio je svojevremeno Ćetković.

Bojan je, za razliku od brata koji radi i živi sa porodicom u Beogradu, ostao u rodnom gradu. Ranijih godina bio je proglašen i za radnika godine u pozorištu u Kruševcu, a osim ljubavi prema glumi i pozorištu, Vojin i Bojan dele i veliku ljubav prema pecanju.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)