PRIČA SE PRIČA DA RUSI DOLAZE: Kako je nastao hit - veoma bezobrazan vic i trikovi Marine Tucaković! Danas nikad aktuelniji

D. Cakić

24. 03. 2023. u 18:10 >> 18:19

ČETIRI decenije karijere (preciznije - 43 godine), 16 kompakt diskova i 13 studijskih albuma utkano je u dijamantski boks set "Grupa Zana - 40 godina sa vama" koji su Jelena i Zoran Živanović Žika predstavili juče u klubu RTS-a.

ПРИЧА СЕ ПРИЧА ДА РУСИ ДОЛАЗЕ: Како је настао хит - веома безобразан виц и трикови Марине Туцаковић! Данас никад актуелнији

Foto: ATA images, Wikipedia/Yevgeny Khaldei, D. Mišić

Živanovići su želeli posebno da se zahvale pokojnoj Marini Tucaković, "njihovoj, ali i svačijoj mami", kako je Jelena nazvala.

Jelena je ispričala i kako je zapravo nastao hit "Priča se, priča (Da Rusi dolaze)" koji je pre 30 leta napisala Marina - a danas je, nažalost, nikad aktuelniji.

- Verujte mi, nije prvi put da ta pesma "oživi". Nažalost. Bilo je još toga pre. Niko nije srećan zbog toga što se u Ukrajini dešava. Ta pesma je zapravo ruski vic, nastala je pre tri decenije. Marina je na taj vic dodala to "Priča se, priča". Inače, vic je veoma bezobrazan. Ko zna ruski, bolje da ga ne traži - kroz smeh su poručili Jelena i Žika.

Foto: Z. Jovanović Mačak

U narednom snimku poslušajte šta su sve Jelena i Žika iz grupe "Zana" ispričali o Marini, pesmi "Alhemičar" koju su joj posvetili, ali i o tome kako je iz pera Tucakovićeve nastao hit "Priča se, priča (Da Rusi dolaze)":

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili