IMAO 110 KILOGRAMA: Nikola Rokvić progovorio o gojaznosti, pa otkrio gde je pronašao motivaciju da se dovede u red (VIDEO)

Novosti online

16. 03. 2023. u 11:52

NA Instagramu Nikole Rokvića u poslednje vreme često možemo da vidimo objave iz teretane kojoj se intenzivno posvetio nakon neočekivanog gojenja usled stresa koji je proživaljavao pre dve godine.

ИМАО 110 КИЛОГРАМА: Никола Роквић проговорио о гојазности, па открио где је пронашао мотивацију да се доведе у ред (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Naime, pevač i cela njegova porodica prošli su kroz težak period kada je njegov otac Marinko oboleo od opake bolesti zbog koje je preminuo u novembru 2021. godine, kada je Nikola zbog brige zapostavio sebe i brigu o svom zdravlju.

Pevač je otkrio kako je tada došao do neverovatnih 110 kilograma kada je shvatio da ne može više tako da živi i odlučio da se vrati vežbanju i izbalansiranoj ishrani, ali priznaje da realizacije te odluke nije bila laka i da je pravio dosta grešaka, sve dok nije upoznao trenera sa kojim radi od septembra prošle godine i sa kojim se ostvario neverovatne rezultate, čime se pohvalio u javnosti.

On je objavio video na kome se vidi njegova neverovatna trensformacija, uz važnu poruku koju je podelio sa celim svetom.

– Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života… 2021. godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani… Došao sam u jednom trenutku do 110 kg! Umor, tromost, pospanost – prisetio se Nikola, a zatim objasnio kako se pokrenuo.

- Kraj oktobra 2021. počeo sam sa kik-boks treninzima, četiri puta nedeljno… Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić… Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se… S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem sa trenerom koji mi uvodi program ishrane i trening snage! Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek! Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje ali i polet za nove životne pobede – istakao je Rokvić.

(Grandonlajn)

BONUS VIDEO: TAKO JE TO KAD MIA SLAVI: Čak 15 godina na sceni, a izgleda "kao milion dolara"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a