GDE JE I ŠTA RADI ČUVENA RUBI? Najpoznatija negativka meksičkih telenovela danas ovako izgleda (FOTO)

Novosti online

14. 03. 2023. u 12:57

MEKSIČKA glumica Barbara Mori poznata je po svojoj ulozi negativke “Rubi” u popularnoj telenoveli, koja ju je proslavila u domovini, ali i širom sveta.

ГДЕ ЈЕ И ШТА РАДИ ЧУВЕНА РУБИ? Најпознатија негативка мексичких теленовела данас овако изгледа (ФОТО)

Foto: Jutjub printskrin

Svoju karijeru je započela s 14 godina i brzo postala popularna zahvaljujući svojoj izvedbi u pomenutoj seriji. Uprkos tome što je Rubi ostala bez jasnog kraja, producenti su se nadali drugoj sezoni, ali Barbara je u njoj odbila da učestvuje.

Drska, mrska i bezobrazna, takva je bila glavna junakinja telenovele “Rubi”, koju je maestralno odigrala glumica Barbara Mori. Nakon završetka snimanja telenovele koja ju je proslavila, Barbara je odlučila da se povuče iz sveta sapunica, te da svoju karijeru usmeri ka filmskom platnu. Karijeru joj je značajno usporila zloćudna bolest. Naime, na vrhuncu slave, 2007. godine, dijagnostikovan joj je rak dojke.

Barbara je u javnosti vrlo otvoreno istupala o svemu što ju je snašlo i strahovima s kojima se suočila. Na sreću, njena borba za ozdravljenje rezultirala je uspehom. Glumica je priznala kako je u teškim trenucima snagu crpila iz svoje porodice, s kojom gaji vrlo bliske odnose. Još kao 19-godišnjakinja dobila je sina Serhija u vezi s glumcem Serhijom Majerom. Zanimljivo je kako se istorija ponovila, pa je i njen sin u istim godinama postao otac devojčice Mile. Tako je Barbara sa samo 39. godina postala baka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Nakon toga, uspela je da sarađuje s Holivudom i Bolivudom, postavši jedna od prvih južnoameričkih glumica koja je uspešno prešla u međunarodnu filmsku industriju.

– Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina ljudi smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro plaćena. Ipak, nisam htela da se vežem samo za jedan projekat. Želela sam da probam nešto novo – rekla je u nedavnom monologu na Jutjubu.

S američkim bejzbol igračem Kenetom Rejem Sigmanom bila je u jednogodišnjem braku, a trenutno je u vezi s meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom.

(Espreso)

BONUS VIDEO: SUPERJAHTA OD 90 MILIONA EVRA: Pogledajte atrakcije Sajma nautike u Dubaiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja