- Smatram da svačiji životni moto treba da bude da se jede lepa hrana, pije lepo vino i da se živi na moru. O moru i morskim radostima mislim sve najbolje - počinje Marija, i dodaje:

- Ove godine na leto se obeležava 20 godina moje karijere i ujedno moje prvo festivalsko takmičenje koje je bilo u Budvi. Nagrade više nisu važne, besmislene su jer ih ne bira publika. Biraju se za stolovima uz neke dogovore, a najznačajniji pehar koji sam ponela je onaj kada sam postala mezimče ove čudne Jugoslavije. Na svakom koncertu se dajem identično, a važno je samo da dobro spavam i jedem.

Pop pevačica je priznala da joj nedostaje ljubav, ali i otkrila gde je i sa kim proslavila Dan zaljubljenih.

Foto: Instagram printskrin/serifovic

 

- Dan ljubavi sam proslavila sa prijateljima, izvela sam sebe na nastup Nine Badrić. Tamo smo jedni drugima čestitali i poželeli sve najbolje - kroz smeh govori Marija, i priznaje: - Nedostaje mi ljubav, volim svoju porodicu, prijatelje, ljubimce, volim i vas novinare jer ste postali deo mog života na neki čudan način, iako me ponekad nervirate.

Šerifovićeva je progovorila i o potomstvu, pa uprkos velikoj želji, otkrila kada će postati majka.

- Naslednik Šerifovića se dugo čeka. Beba će biti onda kada je viša sila, kosmos, bog to isplanirao.

Vest da je Marija nedavno prisustvovala koncertima Adel i Bruna Marsa zaintrigirala je domaće medije. Spekulisalo se o ceni karata koju je platila, a pevačica je objasnila glavni razlog posećivanja nastupa svetskih zvezda.

Foto: Printskrin Jutjub/Zvezde Granda

 

- Nakon koncerta Adel pala sam u depresiji kad sam videla taj nivo profesionalizma, a ne bih komentarisala cenu karte jer smatram da je to ulaganje u moj posao i moje znanje. Nebitno je da li je to Adel, Bruno Mars ili Bijonse, uvek ću ukoliko imam mogućnosti i sreće, naći što bolju kartu i to priuštiti sebi. Bolje mi je to nego da odem u Dubai i slikam neke glupe fotografije - iskrena je Marija.

Kao jedina srpska pobednica Evrovizije Šerifovićeva je za kraj odgovorila kako joj se dopada pesma „Mama ŠČ“ i nastup grupe „Let 3“, koja će u Liverpulu ove godine predstavljati Hrvatsku.

- Drugačije je - kratko je rekla Marija.

Iako svake godine najavljuje da je to poslednja sezona žiriranja u takmičenju „Zvezde Granda“, Marija je otkrila ko je uvek ubedi da ostane.

- Saša Popović ne da da napustim „Zvezde Granda“. On svojim životom brani moju stolicu. Svake godine u junu mi pregovaramo i uspemo da se dogovorimo, možda će tako biti i ove godine - kaže mentorka, koja je pre dva dana sjajnim koncertom otvorila 54. Dane mimoze u Herceg Novom.

Foto: Arhiva Novosti/Instagram printskrin/vericaserifovicofficial

 

Osim Marije, na ovom festivalu će u narednim danima nastupiti i Zvonko Bogdan, Konstrakta, kao i Toni Cetinski, koji će ga ujedno i zatvoriti.

Da je briga o mentalnom zdravlju izuzetno važna, Marija dokazuje tako što redovno ide na psihoterapiju. Ona je priznala da je jedno vreme sa njom išla i njena majka Verica.

- Idem od 18. godine, i to nije tajna. To ne bi trebalo da bude tabu tema, ne znači da ste ludi, da pijete lekove, da neko treba da vas veže! To samo znači da ste odgovorni prema sebi i svom mentalnom zdravlju, da želite da dobijete stručne savete do kojih sami ne možete da dođete. Verica je išla s vremena na vreme, ali ne ide u zadnje vreme. Ona se ponaša kao da vozi „mercedes“, pa jednom u dve do tri godine odradi veliki servis - duhovito je objasnila Marija.

Šerifovićeva se prisetila i svojih prvih snimaka na televiziji, pa naglasila da i 20 godina posle ima isti problem s jednim delom svog lica.

- Iako su moji snimci s početka sa Vericom tragični, ja ih se ne stidim. Ima neki gde imam samo dva zuba, a i danas mučim muku s protezama jer sam rođena bez četiri zuba - ispričala je kroz smeh Marija.

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".