IZA SJAJA I GLAMURA KRIJE SE TUŽNA PRIČA: Naša pevačica nije upoznala oca, bila zbrinuta u sigurnoj kući

Novosti online

08. 02. 2023. u 20:48

PEVAČICA Aleksandra Bursać, javnosti je postala poznata kao smerna i talentovana devojka koja se pojavila u Zvezdama Granda, očaravši sve svojim glasom i harizmom. U sezoni u kojoj se takmičila, uspela je da dođe do finala i započne svoju karijeru, a i dan danas je tražena po privatnim zabavama i proslavama.

ИЗА СЈАЈА И ГЛАМУРА КРИЈЕ СЕ ТУЖНА ПРИЧА: Наша певачица није упознала оца, била збринута у сигурној кући

Foto: Printskrin/Jutjub

Međutim, iza svog sjaja i glamura, krije se tužna sudbina, ispunjena gubicima i bolom. Sa svega dve godine, ostala je bez oca koji je nastradao, a ona je teške životne borbe nastavila da bije sama sa majkom.

Aleksandra tatu nažalost ne pamti, s obzirom da je bila jako mala kada ga je izgubila, ali se njena majka celog života trudila da joj pričama približi njegovu ličnost i karakter. Osim priča o pokojnom tati, Aleksandra je pored majke zavolela i muziku, koja je bila njen spas i beg od realnosti.

Foto: Printskrin/Jutjub

- Otkad mi je tata poginuo na ratištu, u 'Oluji', majka me je uspavljivala i budila pesmom. Tako je iz naše kuće razgonila tugu. Brzo sam počela u pesmi da je pratim. Pevale smo zajedno, iz sveg glasa. Da ga se sećam možda bi mi bilo teže, a ovako uspomene gradim na osnovu nekih priča o njemu i zahvalna sam svojoj majci na tome. Ona kaže da imam njegov osmeh, zapravo taj neki poluosmeh i tvrdoglavost, ali kaže i da sam dobar čovek na njega - ispričala je pevačica jednom prilikom za medije.

Nakon ove porodične tragedije, Aleksandra, njena sestra i njihova majka neko vreme imale su privremeni dom. Živele su u sigurnoj kući sa još 12 porodica, a pevačica iz tog perioda ima samo lepe uspomene, koje su joj pomogle da barem na neko vreme zaboravi tugu, ističe da je bilo mnogo dece, te da je sve prošlo pozitivno i sa puno druženja i radosti.

(SD)

BONUS VIDEO: ZNATE IH POD DRUGIM IMENIMA: Ovo su prava imena poznatih glumaca i pevača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)