Povremeno je igrao u filmovima i serijama, kada mu je zdravstveno stanje to dopuštalo, ali s obzirom na to da nije u stanju da sat i po - dva bude fizički aktivan, na pozorišnu scenu se nije vraćao.

- Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je sada mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena sam proveo u prirodi, na Zlatiboru - otkrio je glumac.

Gagi Jovanović trenutno sa prijateljem, rediteljem Vasilijem Nikitovićem, snima film i seriju "Kruna".

Foto: ATA images

 

 

Uželeo se posla, posebno s ljudima i u ambijentu koji mu prijaju. Tumači glavnu ulogu, kralja čerge Romana, a ističe da ga za ovaj projekat niko nije zvao.

- Sam sam se pozvao, pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija, i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram ponekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana - rekao je glumac.

(Gloria)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".