"ULOGU SAM PRIHVATIO ZAHVALJUJUĆI GATARI": Metju Mekonahi otkrio kako je počela njegova karijera

Novosti online

03. 02. 2023. u 15:23

KARIJERA Metjua Mekonahija krenula je uzlaznom putanjom pre dve decenije i to zahvaljujući glavnoj ulozi u romantičnoj komediji "Kako izgubiti dečka za 10 dana".

УЛОГУ САМ ПРИХВАТИО ЗАХВАЉУЈУЋИ ГАТАРИ: Метју Меконахи открио како је почела његова каријера

Foto: AP

Ipak, glumac sada priznaje da se dvoumio da igra u ovom ostvarenju, jer je odmah želeo da krene sa ozbiljnijim projektima.

Međutim, ulogu je na kraju prihvatio i to zahvaljujući jednom muškarcu koji proriče sudbinu.

- Sećam se da sam jedne noći razmišljao da li ću to da uradim ili ne, dok sam šetao bulevarom Sanset. Iznenada, jedan momak se pojavljuje niotkuda, bio je guru, gatara. Rekao mi je: "Mogu li da vam proreknem sudbinu?" - rekao je Metju za "Veniti Fer" i dodao:

 

- Bio sam kao: "Da, čoveče. Naravno." On odmah kaže: Postoji film o kojem trenutno razmišljate. To je romantična komedija. Morate ovo da uradite ili će to biti jedno od najvećih žaljenja u vašem životu. Biće to prava eksplozija, biće to neverovatno iskustvo i zaradiće gomilu novca."

Dok je Mekonahi u početku mislio da je studio angažovao tajanstvenog čoveka da utiče na njegovu odluku, na kraju je dobro razmislio o ulozi.

- Nasmejao sam se na tu pomisao, ali se sećam i da sam ozbiljnije razmislio. Mislim da sam čak prihvatio ponudu sledećeg dana.

Međutim, nije samo ovaj čovek taj kome treba da zahvali za ulogu. Prema Kejt Hadson, Gvinet Paltrou je prvobitno trebalo da igra ulogu Endi Anderson. Ona je bila ta koja je predložila Mekonahiju da igra Benjamina Berija.

- Gledali smo momke i stalno smo razmišljali o tome ko će biti pravi. Momak je za mene bio zaista važan. Metju je došao na sastanak i mislila sam da je to odlična ideja. Volela sam njegovu energiju. Odmah smo se složili - rekla je Kejt.

Iako je Hadson rekla da se "ništa ne radi" kada je u pitanju potencijalni nastavak, sledeće nedelje se navršava 20 godina od objavljivanja filma.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)