ŠAKIRA JE 11 GODINA BILA U VEZI SA PREDSEDNIKOVIM SINOM: Prevarila ga je s Pikeom, a on je tužio za 250 miliona

Novosti online

31. 01. 2023. u 23:30

KOLUMBIJSKA zvezda Šakira je u centru pažnje svih svetskih medija zbog raskida sa fudbalerom Žerarom Pikeom, a iza sebe ima još jednu propalu dugogodišnju vezu.

ШАКИРА ЈЕ 11 ГОДИНА БИЛА У ВЕЗИ СА ПРЕДСЕДНИКОВИМ СИНОМ: Преварила га је с Пикеом, а он је тужио за 250 милиона

Foto: EPA

Šakira i Pike letos su stavili tačku na vezu koja je trajala 12 godina i tokom koje su dobili dva sina. Iako se prvo činilo da će se rastati na miran način, to se nije desilo.

Ubrzo se saznalo da je Pike pevačicu varao sa izvesnom Klarom, sa kojom je sada u zvaničnoj vezi. Kako se pisalo on je nju dovodio i u porodični dom, što je posebno naljutilo kako Šakiru tako i njene brojne obožavaoce.

Šakira i PIke su godinama privlačili pažnju zbog naizgled skladne i mirne veze, koju iz nekog razloga nisu želeli da krunišu brakom. To se ispostavilo kao dobar potez jer ljubav nije potrajala.

Da slavna pevačica ne prolazi prvi put kroz vrlo javan i buran raskid pokazuje primer od pre 12 godina. Naime, pevačica je tada raskinula sa Antoniom de la Ruom, sinom argentinskog predsednika Fernanda de la Rue, sa kojim se zabavljala 11 godina.

Njih dvoje su u vezu uplovili 2000. godine, kada je Šakira bila na početku izgradnje svoje američke karijere. Do tada je već bila poznata u rodnoj Kolumbiji jer je prvi studijski album izdala sa samo 14 godina.

Njih dvoje su imali relativno mirnu vezu, bez skandala, a pisalo se da će sigurno stati na „ludi kamen“. Šakira je 2009. godine rekla da se već oseća kao da je u braku sa Antoniom i da im nije potreban papir kako bi učvrstili odnos.

Ipak, samo godinu kasnije oboje su izdali zvanično saopštenje u kojem su otkrili da se rastaju. U njemu su napisali da je rastanak „privremen“ i da će de la Rua nastaviti da se brine o pevačicinim finansijama. Upravo tu je i nastao problem.

Naime, iako je raskid opisan kao privremen, njihova veza se nikada nije obnovila, a Antonio je Šakiru ubrzo tužio i zatražio neverovatnih 250 miliona dolara. Razlog? Pevačica je „iznenada“ raskinula poslovni ugovor koji je imala sa njim, te se sin nekadašnjeg predsednika Argentine i advokat osetio kao da mu bivša partnerka nešto duguje.

Dve godine kasnije ova tužba je odbijena na sudu.

Inače, Antonijev otac Fernando de la Rua je na poziciji predsednika Argentine bio relativno kratko – od decembra 1999. do decembra 2001. godine, kada je podneo zvaničnu ostavku u jeku ekonomske krize, odnosno protesta koji su nastali kao odgovor na istu.

Fernando se nakon toga povukao iz politike, ali se do kraja života 2019. godine borio sa brojnim sudskim procesima.

Deo Šakirinih obožavatelja bio je srećan zbog prekida jer su Antonija smatrali parazitom, ali pevačica se našla i pod optužbama jednog dela javnosti koji je smatrao kako je bivšeg dečka varala s Pikeom, kojeg je upoznala dva meseca pre zvaničnog raskida s Antonijem.

Ipak, kako svaka priča ima dve strane, tako ima i nova. Naime, neko vreme se šuškalo i kako je advokat znao da se zabavlja s raznim ženama, a navodno je jednu aferu paralelno održavao čak šest godina, ali konkretni dokazi ne postoje

(Espreso)

BONUS VIDEO:

ZNATE IH POD DRUGIM IMENIMA: Ovo su prava imena poznatih glumaca i pevača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije