VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPSKIH MANEKENKI: Velika tragedija joj život okrenula naglavačke, danas živi sama sa sinovima

Novosti online

26. 01. 2023. u 20:30

MNOGI se nje sećaju po mankenskom pozivu u čemu je bila veoma uspešna. Međutim, Danica Prvulović u međuvremenu je promenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua.

ВАЖИЛА ЈЕ ЗА ЈЕДНУ ОД НАЈЛЕПШИХ СРПСКИХ МАНЕКЕНКИ: Велика трагедија јој живот окренула наглавачке, данас живи сама са синовима

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Ova lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Danica nije želela inostranu karijeru već je želela da se okrene porodici te danas samo povremeno uradi neku reklamu. Oprobala se i kao voditeljka, kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

U jednom trenutku pričalo se da su bili na korak od razvoda. To se desilo 2009. godine kada je Dalibor bio u "Velikom bratu" u kom se zbližio sa manekenkom Tijanom Stajšić. Međutim, Danica je bila toliko sigurna u njihovu ljubav te je jasno stavila svima do znanja da Gru nije zaljubljen u drugu ženu.

Foto: Printskrin/Jutjub

- Ona je super devojka, lepa je i užasno zgodna, ali nije istina da se moj suprug zaljubio u nju kao što pričaju ostali ukućani. Poznajem ga veoma dugo i najpre bih ja znala da je to tako. Nemam razloga da budem ljubomorna i može samo da mi imponuje što se Gru nalazi u društvu lepe žene. Njihov odnos nikako ne može uticati na naš brak, a pogotovo ne u negativnom kontekstu - rekla je tada Danica a na kometar jednog gledalaca koji je tvrdio da je video u sudu se slatko nasmejala, prenosi Srbija danas.

- I ja sam sinoć u toku lajv prenosa iz kuće Velikog Brata pročitala poruku koju je poslao anonimni gledalac, a koji tvrdi da sam bila u sudu i podnela zahtev za razvod braka. To nema veze sa istinom i slatko sam se nasmejala toj poruci - rekla je tada Danica kroz smeh.

Nažalost, slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je 2019. godine u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Odmah je bila pozvana hitna pomoć, međutim mogli su samo da konstatuju smrt na licu mesta.

Supruga Danica morala je hrabro da nastavi život sama, bez svoje najveće životne podrške i ljubavi. Sinovi Vuk i Relja su joj sve, a veliku utehu pružaju joj iskreni prijatelji.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024