POTRESNA ISPOVEST PAMELE ANDERSON: "Dadilja me je zlostavljala, pokušala sam da je ubijem"

Novosti online

26. 01. 2023. u 07:43

KANADSKO-američka manekenka, glumica i medijska ličnost Pamela Anderson (55) otkrila je da je pokušala da ubije svoju dadilju koja ju je navodno zlostavljala dok je bila dete, piše Njujork post.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ПАМЕЛЕ АНДЕРСОН: Дадиља ме је злостављала, покушала сам да је убијем

Foto: Profimedia

Andersonova je pomenutu optužbu iznela u dokumentarnom filmu "Pamela, ljubavna priča", koji će početi da se emituje 31. januara.

- Zlostavljanje je trajalo tri-četiri godine - rekla je Pamela Anderson.

- Uvek mi je govorila da ne kažem roditeljima. Pokušala sam da zaštitim brata (Džeri Anderson) od zlostavljanja. Pokušala sam da je ubijem. Pokušala sam da je ubodem u srce olovkom - dodala je poznata plavuša.

Glumica, poznata po ulozi Si Džej Parker u svetski popularnoj seriji "Čuvari plaže", rekla je da je, nakon što nije uspela da je ubije, rekla dadilji da joj želi da umre.

- Rekala sam joj da želim da umre i sutradan je umrla u saobraćajnoj nesreći. Mislila sam da sam je ubila svojim magičnim umom i nikome nisam smela da kažem. Bila sam sigurna da sam to ja uradila - rekla je Pamela Anderson.

Manekenka u filmu takođe tvrdi da ju je 25-godišnji komšija silovao kada je imala 12 godina.

- Prijateljica i ja smo otišle ​​kod druga u stan. Otišla je u sobu na spratu sa dečkom koji joj se dopao. Ja sam sa njegovim drugom igrala karte dok sam je čekala - rekla je glumica.

Žurka se tada naglo završila.

- Rekao mi je da izgledam kao da mi treba masaža. Imao je 25 godina. Imala sam 12 godina. Silovao me je. Osećala sam se kao da je to moja greška - rekla je Pamela Anderson.

Glumica godinama nikome nije pričala o tome jer je osećala da nema kome da se obrati za pomoć.

BONUS VIDEO: NAJLEPŠE BAKE NA SVETU - U Sofiji održano takmičenje dama koje već imaju unuke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili