"ČIM UMREM BIĆE OTVARANJE MOG MUZEJA" Bora Đorđević prvi put pred medijima posle velike pauze

Novosti onlajn

25. 01. 2023. u 22:56

ČUVENI muzičar Bora Đorđević, frontmen benda "Riblja čorba", pojavio se pred pripadnicima sedme sile posle duže pauze, nakon zdravstvenih problema, pa je odmah otkrio kako se oseća.

ЧИМ УМРЕМ БИЋЕ ОТВАРАЊЕ МОГ МУЗЕЈА Бора Ђорђевић први пут пред медијима после велике паузе

Foto: Zoran Jovanović Mačak

- Dobro je, dobro je... Ovde sam jer je ovo ipak sjajan festival, sve moguće TV... Nosi neku važnost. Eto, i mi starci da dobijemo neku nagradu! Volim ja da skupljam priznanja ovako, važno je za svakoga, ko kaže da nije tako laže - rekao je Bora Đorđević posle dobijanja priznanja za doprinos muzici, piše "Blic".

Na pitanje da li ima neko posebno mesto gde drži nagrade, kazao je u svom stilu, kroz smeh:

- Evo, čim umrem otvara se moj muzej! Otvorićemo muzej i videćete...

- Jednom su mi dva dečaka iz Čačka doneli amblem gimnazije i kamen iz reke Morave. To mi je bila najznačajnija nagrada koju sam dobio. Posle sam postao i počasni građanin Čačka - poručio je Bora, pa odgovorio šta misli o novokomponovanoj muzici.

- Ako preslušate naša dva poslednja albuma znaćete šta mislim. Ko zna koliko će trajati, možda se i njima omakne da naprave nešto što će ostati - istakao je muzičar, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)