MISTERIJA KOJA JE PROTRESLA HOLIVUD: Gde je nestao veliki DŽek Nikolson?

Novosti online

18. 01. 2023. u 22:46

PRIJATELjI Džeka Nikolsona (85) zabrinuti su za njega jer se više od godinu dana nije pojavio u javnosti. Boje se da njegov način života nije dobar za njegovo zdravlje, a navode da se ponaša kao vuk samotnjak. Više se ne pojavljuje čak ni na utakmicama Lakersa, čiji je veliki navijač.

МИСТЕРИЈА КОЈА ЈЕ ПРОТРЕСЛА ХОЛИВУД: Где је нестао велики Џек Николсон?

Foto: EPA

Zvezda, koja ima šestero dece, zadnji put je viđena na košarkaškoj utakmici Los Anđeles Lejkersa u oktobru 2021. sa svojim sinom Rejem, a od tada većinu vremena provodi sam u svojoj vili na Beverli Hilsu.

- Džek je u kontaktu s određenim rođacima, posebno Rejem, svojim štićenikom, na kojeg je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli - rekao je izvor za Radar Onlajn.

Priča se da se Nikolsonovi prijatelji boje da njegove poslednje godine liče na one njegovog prijatelja Marlona Branda, koji je umro kao samotnjak 2004.

- Brando je umro kao samotnjak posle tako živopisnog života, a Džekovi prijatelji povlače paralele. Njegova deca ga posećuju, ali oni su mu jedini kontakt sa svetom - dodao je izvor za  Radar Onlajn.

Nikolson je bio 12 puta nominovan za Osckra, a tri puta ga i je osvojio – dva puta za najboljeg glumca i jednom za sporednog. Osim toga, sedam puta je osvojio Zlatni globus a 2001. primio Počasnu nagradu Kenedi centra. 1994. godine postao je najmlađi glumac kome je Američki filmski institut dodelio nagradu za životno delo. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima "Kineska četvrt", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Isijavanje" Stelija Kjubrika, "Bolje ne može", "Batman" Tima Bartona i "Pokojni" Martina Skorsesea. Njegov poslednji filmski nastup bio je u "How Do You Know" iz 2010. s Riz Viterspun, Ovenom Vilsonom i Polom Rudom.

Nije skrivao da je veliki fan Lejkersa i u slobodno vreme odlazio je na svaku njihovu utakmicu. Međutim, posle pandemije sve je ređe to radio. Na poslednjem pojavljivanju nosio je svoje prepoznatljive naočare za sunce i uživao s osmehom dok je napeto gledao derbi protiv Njujork Niksa u Stejpls Centru, a fanovima je davao autograme.

Nikolsonov privatni život poznat je po tome što se nikako nije mogao da se skrasi. Ima petoro dece s četiri različite žene. Bio je u vezi s brojnim glumicama i manekenkama, uključujući Mišel Filips, Bebe Buel i Laru Flin Bojl. Najdruža veza trajala je čak 17 godina s glumicom Anđelikom Hjuston, a veza se završila kada je objavljena informacija da je Rebeka Brusar zatrudnela s njim.

 (HEADLINER)

BONUS VIDEO: ZA JAČU KONTROLU RUSIJE - Novi NATO "avaksi" sleteli na aerodom u Rumuniji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju