"NE UDAJTE SE RANO, NE ŽENITE I NE RAĐAJTE": Snežana Đurišić o majčinstvu, deci, ljubavi i karijeri

Novosti online

07. 01. 2023. u 18:16

PEVAČICA Snežana Đurišić je pričala o svom odrastanju, svojim počecima, o Kraljevu i tome šta je najviše volela u njemu, a onda je iskreno ispričala i šta je to što smatra da nije dobro uradila u životu.

НЕ УДАЈТЕ СЕ РАНО, НЕ ЖЕНИТЕ И НЕ РАЂАЈТЕ: Снежана Ђуришић о мајчинству, деци, љубави и каријери

Foto: Privaatna arhiva

- Danas je Snežana žena koja ima šezdeset tri godine koja ima dvoje dece, četvoro unučića, dobru karijeru iza sebe, ostvarena žena. Ja sam bukvalno imala sreću da doživim i to da me prepoznaju na ulici, pa da mi traže autogram, to su sve želje dece koja ulaze u ovaj posao. Sve sam to hvala Bogu doživela i nekako mislim, kada bih se opet rodila da bih ovo isto radila - rekla je pevačica za Blic.

Na pitanje da li postoji nešto što bi sada iz ove perspektive rekla toj maloj devojčici iz Kraljeva Snežana kaže:

- Maloj devojčici ne, ali već devojci, ženi koja se tek udala bih imala šta da kažem - sa osmehom je rekla Snežana. - Recimo drugi način u odnosu sa decom. Ali, kada neko mlad dobije decu onda ne može baš sve da zna i zato mislim da ne treba rano da se udaju i žene i ne treba rano da rađaju. Kada kažem rano mislim na tih nekih osamnaest godina, kada sam ja to uradila, a naše su majke to i mnogo ranije, ali je bilo drugačije zato što su one bile tu, kod kuće, bile su uz svoju decu. Ovo kasnije već nije bilo tako, morali smo da radimo da bismo stvorili da bi imali.

Na pitanje da li danas sa unucima pokušava da nadomesti nešto što je propustila sa decom Snežana iskreno kaže:

Snežana Đurišić

 

- To izgubljeno ne možete nadoknaditi, možete samo u jednom trenutku da znate da ako ste sa decom negde nešto pogrešili ili porpustili da to ne učinitie sa unucima, ali svakako oni imaju svoje roditelje, mi možemo samo da imamo ulogu savetnika. Da savetujemo, da ukažemo, a onda oni kako im Bog da. Ja da mogu, mislim da je to jedina stvar koju bih drugačije uradila, a sve ostalo bih opet ponovila. Zaista sa ovog aspekta kada se osvrnem iza sebe i vratim film unazad, nemam zamerke, nemam nijedan razlog da kažem uh ovo nije trebalo ovako - iskreno priča Snežana.

- Čak i ta moja impulsivnost koja je bila vrlo izražena u periodu kada sam bila mlada je imala razloga što postoji jer sam naučila mnogo toga. Baveći se i analizirajući sve, a kada dođete u neke godine prosto vam to samo dođe da se osvrnete iza sebe i da vam neke stavri prosto prođu kroz glavu kao nešto što se dogodilo i šta je proizišlo iz toga, ne smatram da je loše grešiti, ali smatram da je vrlo loše ako čovek ne nauči nešto iz tih grešaka. Ono prvo da ih ne ponovi, a ono drugo da zna zašto je grešio - zaključuje.

BONUS VIDEO - KARLEUŠA ODUŠEVILA PUBLIKU: Pogledajte scene sa koncerta u Leskovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati