MAČKA TEJLOR SVIFT "POSEDUJE" OKO 100 MILIONA DOLARA: Škotska klemouha Olivija Benson zaradila neverovatnu svotu novca (FOTO/VIDEO)

Novosti online

05. 01. 2023. u 09:45

MAČKA Tejlor Svift ima bogatstvo od 97 miliona dolara, prema studiji onlajn platforme koja je specijalizovana za rangiranje najbogatijih životinja na svetu.

МАЧКА ТЕЈЛОР СВИФТ ПОСЕДУЈЕ ОКО 100 МИЛИОНА ДОЛАРА: Шкотска клемоуха Оливија Бенсон зарадила невероватну своту новца (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskin/Youtube/ Billboard

Ispostavilo se da je mačka Tejlor Svift, škotska klemouha Olivija Benson, zaradila neverovatnu svotu od redovnog pojavljivanja na društvenim mrežama, glumeći sa svojom vlasnicom u nekoliko muzičkih spotova i u visokobudžetnim oglasima. 

Sve ovo ju je dovelo do trećeg mesta na listi najbogatijih životinja.

Na vrhu liste najbogatijih kućnih ljubimaca na svetu nalazi se nemački ovčar Gunter VI, u vlasništvu italijanske medijske kompanije Gunther Corporation. 

Bogatstvo psa se procenjuje na oko 500 miliona dolara.

Foto: Printskin/Youtube/ Billboard

Gunter je nasledio bogatstvo svog dede od 80 miliona dolara – koje mu je zaveštano 1992. godine kada je umrla njegova vlasnica bez dece, nemačka grofica Karlota Lajbenštajn. 

Guntera VI prati mačka Nala, zvezda društvenih medija, koja se može pohvaliti bogatstvom od 100 miliona dolara.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)