JOŠ JEDNA NAGRADA ZA KONSTRAKTU: Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu imala najinovativniji nastup

Novosti online

29. 12. 2022. u 19:42

PREDSTAVNICA Srbije na „Pesmi Evrovizije” u Torinu, Ana Đurić Konstrakta, posle nagrade za najbolji tekst, dobila je i priznanje za najinovativniji scenski nastup na ovogodišnjem izdanju takmičenja za pesmu "In corpore sano".

ЈОШ ЈЕДНА НАГРАДА ЗА КОНСТРАКТУ: Представница Србије на овогодишњем Евросонгу имала најиновативнији наступ

Foto: Tanjug AP

Priznanje za najinovativniji nastup na takmičenju za „Pesmu Evrovizije" u Torinu Srbiji, odnosno Konstrakti, pripalo je na osnovu glasova pratilaca zvaničnog naloga na društvenim mrežama „Evrosonga“.

Pre dva dana je objavljeno i da je tekst pesme In corpore sano sa kojom je Konstrakta predstavljala našu zemlju ocenjen kao najbolji.

Ana Đurić Konstrakta izazvala je dosta pažnje uoči takmičenja na kojem je zauzela peto mesto, što je bio najbolji plasman Srbije na „Pesmi Evrovizije“ od 2012. godine kada je Željko Joksimović bio trećeplasirani.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: Ana Bekuta zapevala legendarni hit na slavi kod Novaka Đokovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZNATA SRPSKA VODITELJKA PRONAĐENA MRTVA