PAMTIMO JE PO VRELIM SCENAMA U KULTNOM FILMU "FLEŠDENS": Plesačica 40 godina kasnije izgleda nestvarno (FOTO)

Novosti online

30. 11. 2022. u 09:47

AMERIČKU glumicu Dženifer Bils pamtimo po legendarnoj ulozi seksi plesačice u kultnom filmu "Flešdens".

ПАМТИМО ЈЕ ПО ВРЕЛИМ СЦЕНАМА У КУЛТНОМ ФИЛМУ ФЛЕШДЕНС: Плесачица 40 година касније изгледа нестварно (ФОТО)

Jutjub Printscreen/hd film Tributes

A kako glumačka zvezda izgleda 40 godina kasnije je prosto neverovatno! Ne samo da je zadržala vitku liniju, nego pleni lepotom i seksepilom kao da je na početku svoje karijere.

Scene vrelog plesa prelepe Dženifer, koja je osvojila glumački svet 1983. godine, do danas se smatraju jednima od najseksepilnijih koje su ikada snimljene.

Jutjub Printscreen/hd film Tributes

Koliko je jak utisak ostavila u vanvremenskoj ulozi devojke koja preko noći rad u čeličani menja za ples na bini, pokazuje činjenica da i dalje nije uspela sebe da prevaziđe i ostvari uspeh koji će zaseniti taj od pre skoro četiri decenije, iako i dalje aktivno snima.

Osim mladolikog izgleda, Dženifer se još može pohvaliti figurom kao u kultnom filmu, iako je mama troje dece. A poznato je da vitkost u šestoj deceniji održava redovnim treninzima boksa, kung-fua i triatlona.

Prvi put na ludi kamen stala je 1986. godine sa Aleksandreom Rokvelom, sa kojim je dobila dvoje mališana. Međutim, njihova ljubav doživela je kraj, te je usledio razvod deceniju kasnije. Već posle dve godine ponovo izgovara sudbonosno "da" kanadskom biznismenu Kenu Diksonu, sa kojim je 2005. dobila i ćerku.

Da nije pala u zaborav pokazuje i ogroma cifra pratilaca na Instagramu, gde ima zajednicu od pola miliona ljudi, sa kojima deli razne detalje iz privatnog života, ali se priseća i zanimljivih momenata iz prošlosti. Tako se nedavno oprostila i od kantautorke Irene Cara, koja je izvodila sada već evergrin "Flašdans... What A Feeling".

- Hvala ti, brilijantna Irene, za tvoje otvoreno srce i neustrašivi trostruki talent. Samo prekrasni sanjari mogu napisati i izvesti pesme za one koji se usuđuju sanjati - napisala je glumica uz svoju staru fotku s Irene, koja je iznenada preminula u 63. godini.

(Still Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA: Moć kolektivne akcije