CECIN BIVŠI ZALJUBLJEN: Bogdan Srejović sreću pronašao uz nekadašnju devojku rijaliti zvezde? (FOTO)

Novosti online

26. 11. 2022. u 21:50

BIVŠI dečko Svetlane Ražnatović je posle raskida sa Cecom bio povezivan sa mnogim lepoticama.

ЦЕЦИН БИВШИ ЗАЉУБЉЕН: Богдан Срејовић срећу пронашао уз некадашњу девојку ријалити звезде? (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/ cecaraznatovic

U poslednje vreme dovodili su ga u vezu sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom rijaliti učesnicom.

Iako se o njegovom emotivnom statusu malo zna, a on se ne oglašava, mediji prenose da je Cecina biva ljubav već neko vreme u srećnoj vezi. Navodno je njegova devojka Darija el Azuzi, sa kojom se svojevremeno zabavljao Nenad Aleksić Ša.

-Bogdan i Darija su se upoznali preko posla, oboje se kreću u istom društvu i vole noćni život. Brzo su se dopali jedno drugom i, za sada, uživaju u vezi. Često ih viđaju zajedno po gradu, u šetnjama i restoranima, ne kriju svoju romansu- otkrio je izvor "Alo" blizak paru.

Darija je svojevremeno ljubila poznatog repera.

-Darija je nekoliko godina bila u vezi sa Nenadom Aleksićem. Ona ga je čekala kada je bio učesnik "Farme", a raskinuli su jer ona nije želela da se uda za njega. Nakon njegovog učešća u Zadruzi oni su obnovili kontakt, ali nikada među njima nije bilo ništa više od toga - dodao je za medije izvor koji je želeo da ostane anoniman.

U prilog pričama da su njih dvoje u vezi govore i fotografije koje je Darija objavila na Fejsbuku. Naime, Darija je glavu spustila na Bogdanovo rame, što govori da su očigledno prisni. Takođe, na Instagram storiju ona je objavila snimak Bogdana, sa kojim je u jednom prestoničkom lokalu. Snimak ide uz komentar:

- Nikome ne objašnjavajte svoj način života, jer niko i nije bio u vašoj koži kada ste prolazili kroz određene situacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024