POLICAJCI OPKOLILI GOGU SEKULIĆ: Incident u Hamburgu, pevačica napravila pometnju na aerodromu

Novosti online

19. 11. 2022. u 21:27

ZA Gogu Sekulić prošlonedeljni povratak iz Nemačke u Srbiju ispao je prava noćna mora.

ПОЛИЦАЈЦИ ОПКОЛИЛИ ГОГУ СЕКУЛИЋ: Инцидент у Хамбургу, певачица направила пометњу на аеродрому

Foto: ATA images

Naime, na aerodromu u Hamburgu pevačica je doživela neprijatnost, jer je na kontroli prtljaga posumljano da ona u koferu ima bombu i privedena je!

Kad je Goga prolazila carinsku kontrolu i predala prtljag, na monitoru se oslikala figura eksplozivne naprave. Sistem je počeo da pišti i nastao je haos. Policija je odmah reagovala. Opkolili su Gogu, a ostale putnike udaljili.

S obzirom na to da je bilo i naših ljudi, čuli su kad je službenik rekao da sumnjaju na eksplozivnu napravu, neko je viknuo "bomba". Putnici koji su bili na letu počeli su da beže, a Sekulićeva je pokušavala da im objasni o čemu se radi. Iako je uveravala policiju, oni nisu želeli da je slušaju, već su je u pratnji odveli u posebnu prostoriju.

Sve torbe detaljno su joj pregledali, a onda su sekli celofan kojim je obložila stalak. Pevačica im je pokazivala fotografije da je na njemu metalni ukras. Ipak, policajci su morali da ispoštuju proceduru i kad su je raspakovali, stalak su poslali na proveru. Sekulićeva se uspaničila najviše zbog ljudi koji su u nju gledali izbezumljeno. Zbog nje je let kasnio, a malo je falilo i da se otkaže.

NEPRIJATNOSTI NA AERODROMIMA

Goga Sekulić nije jedina javna ličnost koja je proživela pakao na aerodromima širom sveta. Poslednja u nizu je njena koleginica Tea Tairović. Nju je na aerodromu u Nemačkoj privela finansijska inspekcija. Zbog identične situacije devedesetih je priveden i Zdravko Čolić, koji je u pritvoru proveo tri dana. Srđan Čolić, poznatiji kao osnivač i frontmen grupe Mobi Dik, posle jednog koncerta s Lepom Brenom, s kojom je tada zajedno nastupao, uhapšen je na aerodromu u Švajcarskoj jer nije zamenio franke za marke.

- Ne želim da me predstavljate kao teroristu u javnosti, u pitanju je nesporazum. Ne želim da širim temu oko nečega čemu ne treba pridavati značaj. Zauzeta sam obavezama oko nove pesme , mnogo radim i nemam vremena da se bavim takvim stvarima. To je uobičajena procedura koja se često dešava, nema potreba da se o tome piše - objasnila je pevačica.

Inače, Goga je i 2015. godine uhapšena zbog slične situacije, ali na aerodromu u Hrvatskoj.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)