MNOGO SMEHA, POZNATI GOSTI I ORIGINALNI SAVETI: Najgledanija lajfstajl emisija „Praktična žena“ svakog radnog dana na TV Pink!

Novosti Onlajn

07. 11. 2022. u 10:00

OD DANAS, svakog radnog dana u 15.30 časova, na TV Pink počinje premijerno emitovanje lajfstajl serijala „Praktična žena“, a kroz recepte, praktične savete i „cake“ za lakšu svakodnevicu vodiće vas Nataša Pavlović.

МНОГО СМЕХА, ПОЗНАТИ ГОСТИ И ОРИГИНАЛНИ САВЕТИ: Најгледанија лајфстајл емисија „Практична жена“ сваког радног дана на ТВ Пинк!

FOTO: Promo

„Praktična žena“ je serijal koji donosi toplinu i jednostavan pristup životu kroz kuhinju i ukusna jela, zabavu, goste iznenađenja, kao i niz praktičnih saveta o lepoti, zdravlju, porodici i kući. Za lakšu i lepšu svakodnevnicu, tim praktičnih žena na čelu sa Natašom Pavlović nudi brza i efikasna rešenja za celu porodicu i originalne savete namenjene ženama, ali i muškarcima.

FOTO: Promo

Bilo da tražite modnu inspiraciju ili praktično rešenje iz kuhinje, želite da vežbate ili se igrate sa vašom decom, emisija otkriva stvari koje se mogu lako uraditi uz minimum troškova i vremena, prolazi kroz najneverovatnije transformacije i isprobava poslednje modne trendove. Upravo u svemu ovome leži tajna gledanosti i popularnosti ove emisije koja raste iz sezone u sezonu.

FOTO: Promo

U prvoj epizodi osme sezonu, koju možete gledati danas od 15.30 časova na TV Pink, Nataša će ugostiti brojne poznate ličnosti koje će se oprobati u kuhinji, izazovima, ali i otkriti neke svoje „male tajne velikih majstora“.

FOTO: Promo

Kod Nataše u goste stiže glumac Dušan Kaličanin, a gde god se on pojavi – smeh je zagarantovan. Tako će biti i u „Praktičnoj ženi“, a Nataša i on oprobaće se u stoju na rukama. A koliko će biti uspešni u tome, procenite sami.

FOTO: Promo

U Natašinoj kuhinji oprobaće se i glumica i voditeljka Marijana Mićić, kao i glumac Andrej Šepetkovski, koji će gledaocima otkriti svoje kulinarske tajne. Voditeljku i glumicu Tijanu Čurović će Nataša takođe staviti na neobičan izazov, a videćete i neke impresivne mađioničarske trikove.

U današnjoj emisiji „Praktična žena“ saznaćete još jednu veoma korisnu stvar – kako prepoznati lažni novac.

FOTO: Promo

Još mnogo korisnih saveta, novih recepata, „caka“ koje će vam olakšati život, zanimljivih gostiju i mnogo, baš mnogo smeha sa voditeljkom Natašom Pavlović očekuje vas u osmoj sezoni emisije „Praktična žena“ od danas, svakog radnog dana u 15.30, na TV Pink!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024