RODIĆE VELJKU PETORO DECE: Detalji Bogdanine trudnoće - pripreme na Dedinju, porađa je lekar Cece Ražnatović

Novosti online

09. 10. 2022. u 13:57

SUPRUGA Veljka Ražnatovića, Bogdana, ponovo je u drugom stanju. Bogdana je u trećem mesecu trudnoće, a na nedavno objavljenom snimku na društvenim mrežama, otkriveno je da nosi dečaka.

РОДИЋЕ ВЕЉКУ ПЕТОРО ДЕЦЕ: Детаљи Богданине трудноће - припреме на Дедињу, порађа је лекар Цеце Ражнатовић

Foto Instagram/veljkoraznatovic

Veljko Ražnatović je odlučio da se naslednik zove Krstan, kako se zvao i deda njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana. "Bogdana je u trećem mesecu trudnoće, za oko pola godine očekuju dolazak još jednog člana porodice. Iako već više od mesec dana znaju da je trudna, Ražnatovići su želeli da kriju ovu vest bar do ulaska u peti mesec Bogdanine trudnoće", rekao je izvor blizak porodici i dodao da je za otkrivanje pola deteta pre vremena zaslužan upravo Veljko, koji nije mogao da izdrži a da ne podeli sa celim svetom da će po drugi put postati otac, ali i da sazna kog će pola biti beba.

- Otkako je saznao da mu je supruga u drugom stanju, Veljko je bio uveren da nosi dečaka. Bogdani je bilo svejedno kojeg pola je beba, njen suprug je svom silinom želeo još jednog naslednika, a Ceca je bila ubeđena da će joj snajka podariti blizance. Cecina sestra Lidija ima blizance, pa je shodno tome mislila da će taj gen preći i na Veljka. Čak su se u jednom trenutku kladili da li Bogdana nosi dečaka ili dvojke.

Isti izvor dodaje i da Veljkov i Bogdanin sin Željko nije ljubomoran na činjenicu da će uskoro dobiti brata.

- Svi ga polako pripremaju na dolazak bebe, a roditelji su odlučili da će njihovi sinovi spavati u istoj sobi. Trenutno se Željkova soba preuređuje, kupuju se prve stvari za novog člana ove mnogobrojne porodice kako bi kada dođe do Bogdaninog porođaja sve bilo spremno.

Bogdana trudnoću održava kod istog doktora koji joj je vodio trudnoću sa prvim sinom, a koji je svojeveremeno brinuo i o trudnoćama i porođajima Svetlane Cece Ražnatović.

- Bogdana je zadovoljna kako joj je protekao prvi porođaj i odlučila je da zadrži istog ginekologa. Taj lekar ujedno je porodični lekar ove porodice i bezrezervno mu veruju Ceca, Lidija, Anastasija i Bogdana.

Veljko ne krije da želi veliku porodicu, a izvor otkriva da je Ražnatovićev san da ima petoro naslednika.

- Veljko bi voleo da ima petoro dece, ne bi se bunio kada bi sve bili sinovi - završava izvor.

BONUS VIDEO - Anastasija u vrelom izdanju

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

BILO MI JE MNOGO TEŠKO: Jelena otkrila kakav je Novak otac