LJUBAV CVETA: Mladu glumicu Vanju Nenadić osvojio kršni Crnogorac (FOTO)

Novosti online

07. 10. 2022. u 00:59

ZVEZDA serije „Tajne vinove loze” već nekoliko meseci je u vezi sa glumcem kog je domaća publika zavolela u telenovelama „Pogrešan čovek” i „Žigosani u reketu”.

ЉУБАВ ЦВЕТА: Младу глумицу Вању Ненадић освојио кршни Црногорац (ФОТО)

Foto: Instagram/vanjnj

Šarmantna glumica Vanja Nenadić, koja je sve oduševila ulogom Anje u melodrami „Tajne vinove loze”, sreću u ljubavi je našla kraj kolege Marka Todorovića, piše Blic. Njihova ljubav planula je u pozorištu, gde su radili na nekoliko projekata, a česta viđanja su ih dodatno zbližila.

- Vanja i Marko su članovi Beogradskog dramskog pozorišta. Kako probe na mnogim predstavama traju i po nekoliko sati, nedelja, ali i meseci, to je dodatno učinilo da sevnu varnice između Vanje i kršnog Crnogorca. Njih dvoje su prvo počeli da se druže, a onda se iz prijateljstva rodila ljubav. Često su izlazili zajedno, a kako su oboje glumci, redovna tema njihovih razgovora bile su i predstave - kaže izvor blizak glumačkom paru i dodaje:

- Marka i Vanju je posebno zbližila predstava „Tramvaj zvani želja”, gde igraju zajedno. Probe koje su dugo imali su urodile plodom da se zaljube.

Prema rečima izvora, Vanji se svidelo to što je Marko pažljiv, pa na njegovu lepotu i šarm nije mogla da ostane imuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

- Marko je dečko pun manira, vaspitan, a uz to je i lep. Vanji se odmah svideo, ali nisu hteli da ulaze u vezu dok se sve kockice ne poklope. Kada su videli da su stvoreni jedno za drugo, obelodanili su vezu, prvo kolegama iz pozorišta, a onda i ostalim prijateljima. Svi su bili srećni zbog njih dvoje. Kako svako pozorište ima bife, tako i BDP, tako je bilo neizbežno da se posle predstava ostane na piću da svi uživaju. Kada su kolegama rekli da su zajedno, mnogi su samo rekli: „Pa vi ste stvoreni jedno za drugo”. Vanja je čak i upoznala svoje roditelje sa Markom i oni su oduševljeni Markom. Kako su oni iz Sombora i dosta su opušteni, Markov crnogorski akcenat i temperament ih je oduševio, ali i duhovitost i šarm - kaže izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_todorovic)

BONUS VIDEO -  Prvi ples Anje Mit na venčanju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)