Prvaka tenisa, Novaka Đokovića su tokm uspešne karijere dovodili u vezu sa mnogim svetskim i domaćim ličnostima, bez obzira na to što se njegova karijera tada razvijala i što je bio u vezi sa sadašnjom suprugom Jelenom Đoković.

Retke su priče koje su istininte, a jedan od najvećih tračeva jeste da je Novak imao vezu koja je prolazna sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom čuvene dive Svetlane Cece Ražnatović. 

Nakon toga odnos Jelene Đoković i Anastasije je pod znakom pitanja, a zbog demantovanja, postojala je mogućnost da se odnos pogorša. 

Mlada zvezda je tada stavila tačku na takve priče.  

 

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

 

 

- To mi je baš užas. Bilo je mnogo takvih naslova, a najgore mi je što narod veruje i misle da ja to guram u novine. A nije baš tako. Pišu da bi se prodavalo, lupe svašta ne bi li se prodalo, a nije im bitno da li je to istina ili ne - izjavila je svojevremeno mlada pevačica.

Ovaj put je i Jelena Đoković dokazala da je u savršenom odnosu sa mladom pevačkom zvezdom.

 Pre samo nekoliko dana Anastasija je na svom profilu na Instagramu objavila snimak gostovanja kod Milana Kalinića u emisiji "Preživeli". Podelila je emotivan deo, gde je otpevala numeru koja je blago rečeno ostavila bez teksta pratioce kao i njene brojne kolege sa estrade, a zatim je  posle toga se oglasila i Jelena.:

- Wow wow wow- oduševljeno je Jelena prokomentarisala Anastasijinu izvedbu i tako definitivno stavila tačku na sve tračeve i gradske spekulacije a Cecina ćerka se na to zahvalila.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Jelena i Novak Đoković fondacija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".