LEPA VODITELJKA PRE SAMOUBISTVA POSLALA PORUKU BIVŠEM: Ovo su poslednje reči prelepe Nine koja se ubila

Novosti online

30. 09. 2022. u 17:05

Tragična vest o samoubistvu Nine Pećolk obišla je svet krajem prošlog meseca, a njena sestra je nakon užasnog događaja otkrila da je voditeljka trebalo da se uda, ali je njen izabranik samo dva meseca pre zakazane ceremonije sve otkazao.

ЛЕПА ВОДИТЕЉКА ПРЕ САМОУБИСТВА ПОСЛАЛА ПОРУКУ БИВШЕМ: Ово су последње речи прелепе Нине која се убила

Printscreen

Kako su preneli strani mediji Nina je sebi oduzela život upravo zbog turbulentnog odnosa s tada već bivšim deset godina starijim izabranikom Kajlom Hasom, sa kojim je nekoliko nedelja pre tragičnog događaja kupila kuću u kojoj se i ubila.

Navodi se da je njihova veza bila burna, te da je do nesuglasica dolazilo zbog njegovog problema s alkoholom, kao i pričama o navodnoj prevari, a da je vezi došao kraj kada je pronašla donji veš druge žene.

Printscreen

Kako su rekli Ninini prijatelji ona je nakon raskida bila u veoma teškom emotivnom stanju, a na dan kada je izvršila samoubistvo, 27. avgusta samo, 90 minuta ranije izašla je i kupila pištolj kojim je sebi pucala u glavu.

Sada je otkriveno da je pre nego što je povukla okidač, svom bivšem vereniku koji je u tom trenutku bio u kolima sa svojom decom iz prvog braka poslala poruku:

- Volim te, Kajle. Uvek sam i uvek ću te voleti uprkos tome koliko si me uništio, uvek sam imala nadu. Jako mi je žao što ti ovo radim, ali ne mogu više da izdržim ovaj bol - napisala je Nina u poruci.

Kajl je odmah pozvao policiju koja je ubrzo stigla u njihovu kuću, ali je nažalost bilo kasno. Nina je veče pre nego što se ubila poslala i poruku sestri.

- Rekao mi je da me mrzi i da će se osećati kao milion dolara kada odem iz njegovog života - poručila je Nina sestri tada i dodala da je "slomljena".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade