RAZVEO SE PETAR STRUGAR: Tačka na dvogodišnji brak sa suprugom Oljom

Novosti onlajn

29. 09. 2022. u 20:40

GLUMAC Petar Stugar, koga ljubitelji filmova imaju prilike da vide u ostvarenju “Zlatni dečko”, razveo se od supruge Olje, iako njihov brak za vreme dok su bili zajedno nije eksponirao.

РАЗВЕО СЕ ПЕТАР СТРУГАР: Тачка на двогодишњи брак са супругом Ољом

Foto: Printscreen/Jutjub

- Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - navodi izbor, piše “Blic”.

- Njihov odnos je proistekao iz prijateljstva, pa će tako i nastaviti. Treća osoba nije kriva za razlaz, pa tako nema prostora za razne spekulacije. Ono što je bitno da su njih dvoje posvećeni sinu, kako bi mu obezbedilo bezbrižno detinjstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

Ova saznanja potvrdio je i sam glumac, ali nije želeo da komentariše detalje iz privatnog života.

Inače, Petar iz prvog braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju, s kojim provodi dosta vremena, pa ih često ljubitelji jahanja mogu videti zajedno kako provode vreme u ergeli.

- Zarija jaše od treće godine. Mala deca dok malo ne stasaju ne mogu da nauče da jašu, ali mogu polako da traže balans i da se druže sa životinjama, da se opuste s konjima u njihovom prisustvu, da osete energiju. Ima raznih vežbica koje deca rade na konju, njihova kretnja se usklađuje, zbog balansa, sa kretnjom konja - rekao je ranije Petar.

BONUS VIDEO: 

TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA: Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju