KUKOVI NE LAŽU, A NI PORESKI IZVODI: Sud naredio Šakiri da odgovara za utaju poreza

Novosti online

27. 09. 2022. u 20:57

ŠPANSKI sud naredio je kolumbijskoj pevačici Šakiri da odgovara pred sudom za proneveru poreza, a datum početka procesa tek treba da bude saopšten.

КУКОВИ НЕ ЛАЖУ, А НИ ПОРЕСКИ ИЗВОДИ: Суд наредио Шакири да одговара за утају пореза

Foto. Instagram printksirn/Shakira

Tužioci u Barseloni su još u julu rekli da će tražiti zatvorsku kaznu od najmanje osam godina za Šakiru, kao i novčanu kaznu od 24 miliona dolara, nakon što je odbila da se nagodi sa državom.

Optužili su pevačicu hita Hips don't Lie za proneveru 14,5 miliona evra između 2012. i 2014. godine.

Tužioci navode da se Šakira preselila u Španiju 2011. godine kada je počela da živi sa igračem Barselone Žerarom Pikeom, ali je poresko prebivalište zadržala na Bahamima sve do 2015. godine.

Slavni par, koji ima dvoje dece, se razveo u junu ove godine.

Šakira je optužbe ocenila kao pogrešne, dodajući da je platila sve što je dugovala državi.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA: Seka kolegi nije oprostila NEPROFESIONALIZAM