ŽENA NIKOLE ROKVIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Podigla majicu i poručuje - Više nije pivski (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 23:54

PEVAČ Nikola Rokvić i njegova supruga, bivša manekenka Bojana Barović čekaju treće dete, a nedavno su otkrili da će dobiti devojčicu.

ЖЕНА НИКОЛЕ РОКВИЋА ПОКАЗАЛА ТРУДНИЧКИ СТОМАК: Подигла мајицу и поручује - Више није пивски (ФОТО)

Foto: Instagram/Bojana Barović

Bojana Barović uživa u trudnoći, a sada je sa svojim pratiocima podelila fotografiju kojom je sve raznežila. Naime, ona je pozirala u ogledalu, dok je u prvom planu bio njen trudnički stomak, piše Blic.

- Radosni momenat kad stomak preraste iz pivskog u trudnički - napisala je ona u opisu obajve.

Inače, Nikolin brat Marko Rokvić čeka drugo dete sa suprugom Sarom Rokvić, a njih dvoje čekaju dečaka.

Bojana je, inače, prošlog meseca otkrila sa čim se bori u trećoj trudnoći.

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju - navela je na početku na Instagramu.

- Ali, ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno nijednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo, jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo - dodala je ona.

- I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - zaključila je tad Bojana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju