CECA I ANASTASIJA NA SVADBI ŠAULIĆA: Cvetna haljina i dekolte do pupka, Ražnatovićke plene izgledom (FOTO)

Novosti online

25. 09. 2022. u 20:40

PEVAČICA Ceca Ražnatović sa naslednicom Anastasijom stigla je na svadbeno veselje Mihajla Šaulića i Marine Velimirović.

ЦЕЦА И АНАСТАСИЈА НА СВАДБИ ШАУЛИЋА: Цветна хаљина и деколте до пупка, Ражнатовићке плене изгледом (ФОТО)

Foto: ATA

Ceca je obukla cvetnu haljinu, a Anastasija izabrala sjajno, svečano odelo. Folk zvezda poželela je sa osmehom sve najlepše mladencima.

- Mladencima sve najlepše. Mnogo ljubavi u braku, da dobiju mnogo dece, sve najlepše. Ne verujem da ću pevati. Što se tiče Šabana, volim ceo njegov repertoar. Ja sam veliki veseljak, volim slavlja, mi kao porodica ih imamo, volimo da se okupimo i dobro provedemo - rekla je Ceca.

Podsetimo, prvi ples mladenaca bio je uz pesmu "Verujem u ljubav" Mihajlovog oca. Goca Šaulić rastužila se kada je čula stihove, pa je počela da plače.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)