VARNICE PLANULE TOKOM SUĐENJA? DŽoni Dep „izlazi“ sa svojom advokaticom (FOTO)

Novosti online

22. 09. 2022. u 23:04

POPULARNI holivudski glumac, ali i zavodnik Džoni Dep, kako pišu pojedini mediji, u vezi je sa Džoel Rič, advokaticom koja ga je zastupala u njegovoj tužbi za klevetu, u sudskom procesu protiv bivše supruge Amber Heard.

ВАРНИЦЕ ПЛАНУЛЕ ТОКОМ СУЂЕЊА? Џони Деп „излази“ са својом адвокатицом (ФОТО)

Foto: AP Photo/Joel Ryan

- Oni se zabavljaju, ali to nije ozbiljno - navode mediji.

Džoel Rič je londonski advokat koja je bila u pravnom timu 59-godišnjeg Depa tokom njegovog spora za klevetu protiv lista The Sun,2018. godine. Glumac je tužio novine jer su ga nazvali "batinašem žena".

Dobio je taj slučaj, porota je utvrdila da ga je Herd oklevetala u svom članku Vašington posta iz 2018. o nasilju u porodici, iako ga nije spomenula po imenu. Depu je presudom dobio više od 10 miliona dolara odštete, a Herdova je u međuvremenu dobila jednu od svoje tri tužbe za klevetu i dobila je dva miliona dolara.

Iako Rič nije bila na poslednjem suđenju protiv Amber, u Depovom pravnom timu, ona se nekoliko puta pojavila na sudu kako bi pokazala podršku. Uslikana je sa Depom ispred zgrade suda 3. maja, a slikana je kako grli Depovu advokaticu Kamilu Vaskez u sudnici 16. maja 2022. godine.

Posle iscrpljujućeg suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd, koje je pratio ceo svet, glumac je pronašao sreću u ljubavi. Zanimljivo je da se sada zabavlja sa advokaticom koja je bila jedan od njegovih branilaca. Advokatica Džoel Rič je još uvek u braku, koji je u procesu sudskog razvoda i majka je dva maloletna deteta. Inače, advokatica Džoel Rič  „pomaže pojedincima i porodicama u očima javnosti da zaštite svoju privatnost i reputaciju". Njena advokatska firma je tokom prethodne godine zastupala Megan Markl u postupku protiv izdavača Mejla.

- Razočaravajuće je što su se određene medijske kuće osvrnule na moje druženje sa Džonijem koji mi je prijatelj i koga poznajem i predstavljam već četiri i po godine.To je razočaravajuće čuti. Veoma mi je stalo do klijenata i kada kažem mi, mislim na ceo tim, a tu je naravno i Džoni - istakla je advokatica.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista