NISI TI JUNAK MILOŠ: Đakon Nenad Ilić pokušao da odgovori sina od "rata" sa Mitrovićem

V. N.

05. 09. 2022. u 19:21

PRAŠINA oko verbalnog rata između vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i "jutjubera" Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne prestaje da se diže. Posle objave Mitrovićevog sina u kojoj je Baku pozvao u ring, da se sportski obračunaju, s obzirom na to da je "influenser" javno prozivao i njega, oglasio se i Bogdanov otac koji je rekao da je nastojao da ga odgovori od ovog "rata", ali nije uspeo.

НИСИ ТИ ЈУНАК МИЛОШ: Ђакон Ненад Илић покушао да одговори сина од рата са Митровићем

Foto: Printscreen/Jutjub/Baka Prase

Sveštenik Nenad Ilić oglasio se na društvenoj mreži na kojoj je Baki Prasetu podelio pesmu "Pink Flojda", Shine On You Crazy Diamond.

- Iliti u prevodu - "Sjaj ti ludi dijamantu". Nisam nikad bio žanrovski određen, ni roker ni džezer ni folk... Ali ovo je sad pesma za njega. Njemu verovatno spora, pošto on ima brzinu i energiju kao ona nuklearna elektrana u Zaporožju - napisao je stariji Ilić i objasnio da je to pesma za podršku sinu.

Nenad Ilić je napisao da su se tako nekada preko radija slale čestitke, želje i pozdravi. Aludirao je na to da se njegov sin upustio u borbu od koje ga je on odgovarao, jer je u pitanju nemogući poduhvat u koji je ušao "bez obzira na povod, da li je veliki ili je banalan, 'slučajan', a pod Božjom kapom ništa nije slučajno".

- Pokušavao sam da ga odgovorim, ali ne vredi. Kad ga neko ucenjuje ili mu preti, uključuje se na dugme. Kao i ja kad sam bio mlad. Bogdane, sine, zbog svih nas, kad si se već uvalio u to - moraš da pobediš. Sijaj sine svojom blesavom iskrenošću - napisao je otac i dodao da nije on junak kao Miloš i da i sam to zna i priznaje svoje mane i slabosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024