BEER FEST SE NASTAVLJA I VEČERAS: Preko 150.000 ljudi prošlo kroz kapije festivala za dva dana

Novosti online

20. 08. 2022. u 15:24

BELGRADE Beer Fest sinoć je održao drugo uspešno veče festivala, uprkos najavljenom promenljivom vremenu.

BEER FEST СЕ НАСТАВЉА И ВЕЧЕРАС: Преко 150.000 људи прошло кроз капије фестивала за два дана

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Beograđani su se masovno odazvali jednoj od omiljenih gradskih manifestacija i gromoglasno pevali zajedno sa Masimom Savićem njegove najpoznatije hitove. Publiku je zagrevala beogradska grupa Deca loših muzičara, dok su ovacijama dočekani i miljenici domaće publike, britanski Kosheen. Beer fest se nakon ponoći pretvorio u plesni podijum, uz zvuke sastava Nipplepeople i Luke Rajića.

Festival se u punoj snazi sprema za nastavak večeras, a kapije se  otvaraju u 19.30h. Beer fest spreman je za promenljivo vreme, a svim posetiocima preporučuje se da na festival dođu opremljeni, uz odgovarajuću obuću i odeću koja prkosi kapima kiše i dugoočekivanom osveženju u prestonici! Glavnu binu otvara nastup Osvajača u 20.30h, nakon čega će u 22h biti održan koncert hrvatskog benda Psihomodo Pop. Posetioce u 23h očekuje nastup regionalne zvezde Senidah, dok će na glavnoj bini posle ponoći nastupiti Love hunters i Zbogom Brus Li.

Na Moto platz bini ljubitelje moto-kulture očekuju nastupi Rock Apoteke,

Bendx, Blaže i Kljunova i Rainmakera.

Do kraja Belgrade beer festa ulaz u Cloud i Koncertnu zonu je SLOBODAN, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo GOTOVINOM i PLATNIM KARTICAMA.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1500 dinara.

Više informacija o festivalu može se pronaći na sajtu belgradebeerfest.com.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)