ULAZ DŽABE DO 19.30, A ONDA UZ KONZUMACIJU: Sutra na beogradskom ušću počinje "Bir fest" uz atraktivne sadržaje

VN

17. 08. 2022. u 11:30

BEOGRADSKI festival piva, popularni "Bir fest", otvoriće svoje kapije sutra, tačno u 18 časova, a tokom četiri dana na Ušću ugostiće brojne domaće i svetske muzičke zvezde, kao što su "Košin", Tomi Emanuel, Bajaga i "Instruktori", "Hladno pivo", Konstrakta, Senidat, Masimo Savić, Blaža i "Kljunovi", "Atomsko sklonište", "Lav hanters", DLM, "Psihomodo pop"...

УЛАЗ ЏАБЕ ДО 19.30, А ОНДА УЗ КОНЗУМАЦИЈУ: Сутра на београдском ушћу почиње Бир фест уз атрактивне садржаје

Foto promo

Svi oni popeće se na glavnu binu, dugačku 50 metara, na kojoj će biti više od 300 rasvetnih tela i 800 kvadratnih metara LED ekrana. Za perfektan zvuk biće zaslužan prestižni razglas "Leo", a organizator je od ove godine "Skajmjuzik".

"Bir fest" biće podeljen u dve zone - muzičku i "Klaud zonu", sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste ("Bir market" i "Kraft bir lend" sa više od 300 vrsta hmeljnog napitka, "Moto plac" sa posebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom oldtajmer motora, studijom za tetovažu, pa luna-park, panorama baloni, selfi toranj od 17 metara, sa kog će posetioci moći da naprave najbolji selfi ikada, "Sajlent disko bina", "Elektro zona"...). Povodom jubileja - 300 godina pivarstva u Srbiji, ogromna pažnja biće poklonjena zanatskim pivarima, koji će paletu svojih proizvoda predstaviti u posebno dizajnirim kupolama. Posetioce u "Klaud zoni" očekuje najveća "Kuća burgera" u ovom delu Evrope, sa kapacitetom od 1.000 sedećih mesta. Neće ostati gladni ni vegetarijanci, koje očekuju posebni vege recepti.

KARTA OMOGUĆAVA DVA PIĆA

ULAZ na "Klaud zonu" festivala je slobodan, dok će se na koncertni prostor "Bir festa" do 19.30 časova ulaziti besplatno, a posle tog vremena, uz kupovinu konzumacije za piće u iznosu od 590 dinara, za koju posetioci dobijaju dva vaučera koja mogu da iskoriste na posebno obeleženim šankovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)