ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NAPUŠTA SRBIJU? Priča se da se seli s Gudeljem u Tursku, evo šta je razlog i u kom gradu će živeti

Novosti online

14. 08. 2022. u 17:39

ANASTASIJA Ražnatović uživa u ljubavi s fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a kako sada prenose domaći mediji njih dvoje navodno planiraju da se presele u Tursku.

АНАСТАСИЈА РАЖНАТОВИЋ НАПУШТА СРБИЈУ? Прича се да се сели с Гудељем у Турску, ево шта је разлог и у ком граду ће живети

Foto: Printskrin/Jutjub/Sport Klub/Ata images

Gudelj koji trenutno igra za Sevilju, pa samim tim Anastasija dosta vremena provodi u Španiji kao bi bila s dečkom, navodo je dobio ponudu od jednog fudbalskog tima u Turskoj.

Kako neimenovani izvor objašnjava, sportista je dobio sjajnu ponudu, a da mu je najveća podrška, Anastasija Ražnatović je dokazala kada je navodno pristala da se zbog dečka preseli na Bosfor.

- Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u redove aktuelnog turskog šampiona, ekipu Trabzona. Njegov sadašnji tim spreman je da ga proda za ogromnu sumu, pregovori su trenutno u toku, te je vrlo moguće da će se zbog poslovnih obaveza Nemanja naredne sezone preseliti na Crno more - rekao je neimenovani izvor.

Dodao je da su Nemanja i Anastasija u ozbiljnoj vezi i planiraju zajedničku budućnost.

- Ona je bila prva osoba kojoj je ispričao da je dobio ponudu od turskog prvoligaša i objasnio joj je da je vrlo izvesno da će naredne godine napustiti Španiju. Pitao ju je da li bi ona bila spremna da zbog njega spakuje kofere. Dogovorili su se da najpre on ode u Tursku, a kada se smesti i uklopi u sredinu, Tasa mu se pridružuje.

BONUS VIDEO - Unuk Cece Ražnatović nasmejao sve kada je pevačicu nazvao baba Cecom

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna