NE OČEKUJE SE DA ĆE PREŽIVETI: Porodica slavne glumice objavila strašne vesti

Novosti online

12. 08. 2022. u 17:09

AMERIČKA glumica En Hejč (53) navodno je doživela tešku nesreću nakon što je njen automobil udario u kuću u Los Anđelesu i zapalio se.

НЕ ОЧЕКУЈЕ СЕ ДА ЋЕ ПРЕЖИВЕТИ: Породица славне глумице објавила страшне вести

Foto: Printskin Skaj njuz

Dobitnica Emija, En Hejč, možda ulazi u svoje poslednje dane, a porodica glumice izdala je saopštenje medijima da je ona nakon saobraćajne nezgode prošle nedelje ostala u kritičnom stanju i da se ne očekuje da će preživeti.


- Nažalost, En je pretrpela tešku povredu mozga i ostala je u komi, u kritičnom je stanju. Ne očekuje se da će preživeti - stoji u saopštenju, a prenosi "IndiVajr".

Takođe se navodi da će glumica postati donatorka organa.

- Njen izbor da donira svoje organe i drži se na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo koji su organi funkcionalni. Želimo da se zahvalimo svima na ljubaznim željama i molitvama za njen oporavak i da se zahvalimo posvećenom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su brinule o En u bolnici Vest Hils - zaključeno je u saopštenju.

Policija je u četvrtak rekla za "Si-En-En" da istražuje da li je Hejčova bila pod uticajem supstanci u vreme incidenta nakon vađenja krvi, ali da je "potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve supstance koje su davane u bolnici", rekla je policajka Eni Hernandez.

Glumica je ostvarila zapažene uloge u holivudskim filmovima kao što su "Šest dana, sedam noći", "Ratom protiv istine", "Džon Kju"...

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Zvornika
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)