Vest o smrti glumice koju će ceo svet najviše pamtiti po ulozi u kultnom filmu "Briljantin" odjeknula je sinoć u svetskim medijima.

Slavna glumica i pevačica Olivija NJutn DŽon, preminula je juče u 73. godini nakon 30 godina borbe sa rakom dojke.

Vest o smrti glumice koju će ceo svet najviše pamtiti po ulozi u kultnom filmu "Briljantin", odjeknula je sinoć u svetskim medijima.

Prvi se oglasio njen partner u filmu "Briljantin" i holivudski glumac DŽon Travolta.

- Moja najdraža Olivija, učinila si sve naše živote mnogo boljim. Tvoj uticaj je bio neverovatan. Mnogo te volim. Videćemo se na putu i svi ćemo ponovo biti zajedno. Tvoj od prvog trenutka kad sam te video i zauvek! Tvoj Deni, tvoj DŽon! - napisao je Travolta pored Olivijine fotografije na svom Instagram profilu.

 

Nakon Travolte, od slavne glumice počeo je da se oprašta ceo Holivud, a fanovi na Bulevaru slavnih, ostavljaju cveće na njenoj Zvezdi.

- Olivija je donela na ovaj svet najbožanstveniju svetlost... sa toliko ljubavi, radosti, inspiracije i ljubaznošću... Zauvek ćemo ti biti odani. Kejt i Nik - napisala je Nikol Kidman na svom Instagram profilu postavljajući fotografiju na kojoj se vide ona, Olivija i Kit Urban.

 

 

Elton DŽon je uz zajedničku fotografiju sa Olivijom na Instagramu napisao da je ona bila najtalentovanija i najhrabrija osoba.

 

 

Glumac Antonio Banderas se od Olivije oprostio na Tviteru.

- Počivaj u miru. Iskreno saučešće njenoj porodici i njenim najmilijima - napisao je on.

 

Američka glumica Vajola Dejvis bila je posebno emotivna.

- Bila si moja detinjstvo. Tvoja talenat, staloženost i lepota. Počivaj u miru. Bog blagoslovio vašu porodicu i hvala za večne uspomene - napisala je oskarovka.

 

Glumica Sani Mabri je navela na Tviteru da je nikad upoznala, ali da oseća vezu sa njom

- Nikada je nisam upoznala lično ali sam uvek osećala jaku vezu sa njom. Molim se za njen mir.

 

(24.sedam)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".