MILICA TODOROVIĆ PRIZNALA DA JE SPREMNA ZA BEBU: Pevačica progovorila o ljubavnom životu i Novaku Đokoviću

Novosti onlajn

24. 07. 2022. u 19:29

PEVAČICA Milica Todorović radi i uživa u Crnoj gori, a sada je progovorila o susretu sa Novakom, nastupima i ljubavnom životu.

МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ СПРЕМНА ЗА БЕБУ: Певачица проговорила о љубавном животу и Новаку Ђоковићу

Foto: Instagram printscreen/AP Photo/Mark Baker, File

- Bila sam u Visokom, volim da svratim tamo na piramide, tamo se odmorim. Tada je Novak igrao prijateljski meč sa kolegama, otvorili su se teniski tereni. Ja se našla na odmoru, pitali su me da li bih otpevala 2, 3 pesme. Nekako se uvek desi da zapevam Noletu, kao što je bilo i za svadbu i mnogo puta. Zadovoljstvo mi je. On je jedna duša od čoveka, predobra osoba, toliko sasvim normalan čovek, a tako veliki. Mi smo i komšije... Srećemo se, poslednji put zimus kad je bio tu. On je išao na Jahorinu, ja bacala đubre. U tom naselju živi mnogo kolega - dodala je Todorovićeva u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Na pitanje da li je zaljubljena i da li joj je najveća želja da postane mama Milica je odgovorila:

- Volela bih da jesam, ali nisam. Pa da, želim da mi pesme postanu hitovi, da rodim jedno bebence, pa da radimo intervju. Prvo mora da se nađe momak, da se napravi to dete, pa da se rodi. Ima da se načekaš - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Karleuša lomi tanjire u restoranu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)