ĆANA OTKRILA KAKO JE POBEDILA RAK: Nijednog momenta se nisam uplašila

Novosti online

24. 07. 2022. u 10:06

PEVAČICA Stanojka Bodiroža Ćana imala je teške periode u životu, o čemu je i sama govorila u medijima.

ЋАНА ОТКРИЛА КАКО ЈЕ ПОБЕДИЛА РАК: Ниједног момента се нисам уплашила

Foto: Printskrin

Naime, ona je 2013. godine ustanovila da boluje od opake bolesti, koju je na svu sreću rano otkrila.

- Taj čuveni pad sa mosta dogodio se 2011. godine u blizini Doboja. Parkirala sam auto malo dalje od kuće, pa sam morala peške da pređem most koji nema ogradu. Kada sam stigla na most, srela sam dve žene koje su me nešto pitale, pa sam se u hodu okrenula da im odgovorim i tako sam nesmotreno došla do ivice i pala s mosta. Polomila sam desnu ruku, tri rebra i skočni zglob leve noge. Dole su potok i rastinje, mogla sam i kičmu da slomim. Dva meseca sam bila u gipsu, pa još toliko na rehabilitaciji - rekla je pevačica.

Dve godine kasnije obolela je od tumora.

- Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da treba da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: "Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti." Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila - ispričala je Ćana.

Godinu dana je trajala borba sa tumorom.

- Skoro celu 2013. godinu sam se borila. Sreća, pa sam otišla na vreme, izbegla sam hemoterapije i zračenja, jer je tumor bio u začetku. Verujte mi, u tom periodu sam imala potrebu da izgledam bolje nego što se osećam. Na kontrole sam odlazila našminkana, sa sve onim drenovima, da pokažem i sebi i drugima da sam dobro. Operaciju sam podnela odlično, ali sam imala problem sa bakterojom stafilokokom, koja mi je umalo došla glave i zbog toga su morali hiš dva puta da me operišu. Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontrasmeru. Morala sam da ga smirujem. Ja uopšte nisam paničila. Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno. To sam shvatila, zato sam nakon borbe snimila pesmu "Biće svega samo neće nas" - završila je Ćana svoju ispovest.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije