RIKI MARTIN: Konačno progovorio o optužbama da je bio u vezi s nećakom

Novosti online

22. 07. 2022. u 13:42

SLAVNI pevač danas je objasnio zašto, uprkos tome što je njegov tim advokata oštro poricao optužbe, ranije ništa nije govorio i zašto se nije obraćao javnosti.

РИКИ МАРТИН: Коначно проговорио о оптужбама да је био у вези с нећаком

Foto: Profimedia

 - Dve nedelje nisam smeo da se branim jer sam se pridržavao procedure. Naime, zakon me obavezivao da ne govorim u javnosti kako ne bih ugrožavao tok suđenja - rekao je Riki Martin.

Riki Martin juče je bio spreman da svedoči pred sudom u Portoriku, kako bi odgovorio na optužbe koje je pre nekoliko dana izneo njegov nećak (sin Martinove polusestre), ali je njegov nećak povukao optužbe.

Podsetimo, Martinov nećak je rekao da je njihova veza trajala sedam meseci i da ga je pevač uhodio i maltretirao.

Advokati popularnog pevača potvrdili su da je sin Martinove polusestre sam povukao tužbu i da nije bilo pritisaka i uticaja sa strane.

Riki Martin danas se obratio javnosti putem videa u kom je izrazio olakšanje zbog odbacivanja slučaja, ali je takođe rekao da je ta optužba u ogromnoj meri uticala na njega i živote njegovih voljenih u proteklih nekoliko nedelja.

- Hvala Bogu da se pokazalo da su ove tvrdnje lažne, ali reći ću vam istinu, bilo je tako bolno i razarajuće za mene, za moju porodicu i moje prijatelje. Ne želim ovo nikome - rekao je.

- Želim mu sve najbolje i želim da nađe pomoć kako bi mogao započeti novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću i da ne povredi nikoga drugoga - istakao je Martin.

BONUS VIDEO:

ŠOKANTAN SNIMAK: Zoran Marjanović za TREĆE OKO, 1990. godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)