BLISTA U DRUGOM STANJU: Jelena Kostov uživa na moru, pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2022. u 18:46

PEVAČICA Jelena Kostov sa suprugom i sinom uživa na letovanju u Grčkoj, a otkrila je i ko će izabrati ime za naslednicu koju jedva čeka.

БЛИСТА У ДРУГОМ СТАЊУ: Јелена Костов ужива на мору, показала труднички стомачић (ФОТО)

Foto: Instagram

Pevačica Jelena Kostov će se uskoro ponovo ostvariti kao majka, a poslednje dane trudnoće provodi na letovanju u Grčkoj i ne krije koliko je srećna. Sa suprugom već ima sina Miliju, a sada će dobiti ćerku, što je oduvek želela.

- Došla sam sa suprugom i sinom na more, rešili smo da malo pobegnemo od gužve i vrućine. Kada se vratimo, moraću da budem u Beogradu zato što u avgustu ulazim u deveti mesec. Osećam se fenomenalno, najveća želja mi je bila da mi Bog podari drugo dete, i to devojčicu. Ta želja će mi se ostvariti! Baš sam srećna, trudim se da uživam u svakom momentu trudnoće - rekla je pevačica, koja jedva čeka porođaj.

- Ne plašim se porođaja, za razliku od prvog puta. Tada sam čitala i slušala razna iskustva žena koje su se porodile, a sada znam da je to nešto najlepše. Jedva čekam trenutak da ugledam svoju devojčicu! Spisak imena za nju je svaki dan sve veći, ali će na kraju sin Milija izabrati ime za sestru - otkrila je i priznala da planira još dece.

- Volela bih da imam još dece! Uloga majke je i najlepša i najteža u životu, divim se ljudima koji imaju mnogo dece. Živimo u teškom vremenu, dete treba izvesti na pravi put. Nadam se da ću uspeti u tome - poručila je Jelena Kostov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a