KONSTRAKTIN HIT SVE TRAŽENIJI NA SVADBAMA: Pevači u čudu, a umetnica poručila - Uspeli smo u životu, ali jedno je malo bizarno

Novosti online

13. 07. 2022. u 22:34

JEDNA od stvari koje su obeležile ovu godinu svakako je pesma "In corpore sano" umetnice Ane Đurić Konstrakte, koja je uspela da pomeri granice kada je muzika u pitanju.

КОНСТРАКТИН ХИТ СВЕ ТРАЖЕНИЈИ НА СВАДБАМА: Певачи у чуду, а уметница поручила - Успели смо у животу, али једно је мало бизарно

Foto ATA Images

Njena pesma zaludela je region, rado se pevala i u Evropi, a sve je traženija na svadbama, čak i na romskim, zbog čega je Konstrakta pomalo iznenađena.

- Mi smo sa najlepšim željama uspeli da uđemo u svadbeni repertoar, a poznato je da kada se to desi - uspeo si u životu. Jedino što ima male bizarnosti kada se na svadbi peva 'uvećana slezina', ali ne moramo da ulazimo sve vreme u višeslojnost značenja pesme, ona radi i na drugom nivou, jer ima i ritam i koreografiju - izjavila je Konstrakta.

Slobodan Batjarević Cobe jedan je od prvih pevača kojem su tražili ovaj hit na svadbi, čime je bio oduševljen.

- Prvi put na nekoj romskoj svadbi da se traži neka evrovizijska pesma, što mi je jako zanimljivo. Meni je lično Konstrakta čudo, veliki je talenat i zaista sam oduševljen pesmom koja je totalno drugačija od svega što je danas aktuelno - smatra pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili