IPAK ĆE JOŠ DA GLUMI: Kameron Dijaz, zahvaljujući DŽejmiju Foksu, vraća se iz penzije

Novosti online

03. 07. 2022. u 00:20

GLUMICA Kameron Dijaz, koja je zvanično potvrdila da se povlači iz Holivuda 2018. godine, trebalo bi da glumi u novom Netfliksovom filmu „Povratak u akciju“, zajedno sa Džejmijem Foksom.

ИПАК ЋЕ ЈОШ ДА ГЛУМИ: Камерон Дијаз, захваљујући Џејмију Фоксу, враћа се из пензије

Foto: EPA

Poslednja uloga u dougometražnom igranom filmu Kameron Dijaz bila je 2014. godine kada je zajedno sa Džejmijem Foksom glumila u filmu Eni.

- Džejmi Foks samo ti možeš da me vratiš u akciju - rekla je glumica u razgovoru koji je Foks snimio i objavio na svom profilu na Instagramu i Tviteru.

Netfliks još nije odredio datum objavljivanja filma, ali je Foks najavio da bi produkcija trebalo da počne ove godine.

- Uzbuđena sam, ali ne znam kako ću ovo da uradim, znaš? - kaže Kameron.

Foks je u razgovor uključio i kvoterbeka Tampa Bej bakanirsa Toma Brejdija. Brejdi, koji je osvojio sedam titula na Superboulu, povukao se ranije ove godine, ali se vratio iz penzije samo nekoliko nedelja kasnije.

- Razgovarao sam sa Džejmijem i rekao je da vam treba nekoliko saveta kako da se vratite iz penzije. Relativno sam iskusan kada je to u pitanju - našalio se Brejdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Iako nije bila toliko aktivna u Holivudu poslednjih godina, Dijazova je bila zauzeta promovisanjem novog brenda organskog vina. Prošle godine, Kameron Dijaz je izjavila da, kao majka, više ne može da zamisli da bude na snimanju 16 sati dnevno.

- Hoću li ikada ponovo snimiti film? Ne želim, ali hoću li? Ne znam. Nemam pojma. Možda. Nikad ne reci nikad - rekla je tada.

Kameron Dijaz se udala za pevača iz grupe Good Charlotte Bendžija Madena 2015. godine, a njih dvoje imaju jedno zajedničko dete, Radiksa, rođenog 2020. godine.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)